Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Färg, Form och Inredning - Distans

Sunderby folkhögskola
Sammanfattning
Folkhögskoleutbildning
Distans
1 år
Deltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: 2020-08-19 - Distans
Sista ansökan: 2020-06-01

Färg, Form och Inredning - Distans

Färg, Form och Inredning på distans

Läs Färg, Form och Inredning på distans

Distanskursen färg, form och inredning vänder sig till dig som är intresserad av inredning och vill påverka din egen miljö på ett kreativt sätt. Studierna bygger på att den konstnärliga träningen och färdigheten ska ge nya insikter i hur miljöer och hem kan förbättras och få en personlig prägel, där färg och form harmonierar. Upplägget av utbildningen bygger på estetisk träning i samklang med praktiskt arbete.

Utbildningen består av praktiska övningar och teori inom de olika områdena. Föreläsningar med gästföreläsare är ett viktigt inslag. Studiebesök görs på intressanta platser. Ett praktiskt inredningsuppdrag ska också genomföras.

OBS! För utbildningens genomförande behöver alla deltagare ha tillgång till en internetuppkopplad dator och en digitalkamera. Utbildningen ges på 25% och ni träffas vid 8 tillfällen på Sunderby folkhögskola och mellan dessa tillfällen har ni deltagarna olika uppgifter att lösa.

Så ansöker du

Förkunskaper:

Inga förkunskaper krävs.

Personligt brev:

Du som söker bör kunna beskriva i ditt personliga brev hur du tänker att kursen ska bidra till din personliga utveckling och skapa möjligheter för din framtid. Det personliga brevet är viktigt för vårt gemensamma arbete under det kommande året.

Övrigt:

Kravet på dig som söker är att du fyllt 18 år eller fyller 18 under höstterminen. När du tackat ja till en plats förbinder du dig att närvara och bidra till kursens gemensamma mål samt till att betala serviceavgift (läs mer om detta under "Kostnader").

Ansökan sker via School Soft på skolans hemsida. När du ansöker till Sunderby folkhögskola för första gången behöver du först skapa ett konto, "Mina Sidor". Där kan du sedan själv, när som helst, logga in och se dina ansökningar och status på dem. Du kan när som helst lägga till eller ändra uppgifter i din ansökan.


Om du inte av någon anledning har möjlighet att söka digitalt kan du ringa till skolan.

Boende

På Sunderby folkhögskola finns det hotellrum att hyra till förmånliga priser.
Vi har även restaurang, relax och nära till Luleå city.

En perfekt lösning för dig som besöker oss för skolträffar, har familjen på besök eller behöver en snabb lösning medan du söker annat boende.

Kostnader

Service - och materialavgift:

3500 kronor

Sunderby folkhögskola

Sunderby folkhögskola

Hej! Vad roligt att du vill veta mer om oss på Sunderby folkhögskola!   Gemensamt för alla som går hos oss är att de har gjort ett eget val att studera. Frivilligheten är något som vi vet är väldigt viktig,...


Läs mer om Sunderby folkhögskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Färg, Form och Inredning - Distans

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Sunderby folkhögskola

Kråkbergsvägen 7
954 42 Södra Sunderbyn

Tel: 0920-26 66 00


Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in