Om skolan

YH-program som leder dig till din nya karriär!

Var med och skapa framtidens samhälle och gör ny teknik och innovation till din vardag. Utbilda dig inom samhällsbyggnad, teknik & IT på STI. 

På STI får du en utbildning som leder dig hela vägen till en bra och hållbar karriär. Vi grundades redan 1924 över 40.000 personer har tagit sin examen här och sedan arbetat inom teknikvärlden inom en mängd områden.

Efter våra YH-utbildningar har över 90% av våra studerande jobb efter sin examen, något som vi på STI är väldigt stolta över. Ta steget till en hållbar karriär du också! 

Du hittar alla våra YH-program här nedanför.

När vi tar fram alla våra utbildningar samarbetar vi med ledande företag branscher för att du ska få de mest efterfrågade kunskaperna inom ditt område. Branschen deltar även aktivt i undervisningen i form av gästföreläsningar, branschdagar, workshops med mera.

I alla program ingår det två perioder med LIA-praktik (Lärande i arbete) som innebär att du får vara ute på en arbetsplats och använder dina kunskaper i riktiga projekt. Allt fför att du ska lära känna din bransch, och kanske din nya arbetsgivare.

Välkommen till STI!

Visa alla utbildningar med STI -Stockholms Tekniska Institut

Varför välja STI -Stockholms Tekniska Institut?

Bra kontakter med

näringsliv

Praktik/LIA

90% får jobb efter

genomförd utbildning

Utbildningar

YH-utbildning
Bygg / Anläggning Längd Ort
Elnätsdesigner 2 år Distans
Ledarskap / Organisation
Projektledning
Projektledare Elkraft 1 år Distans
Teknik
Järnvägsprojektör (El, Signal, Tele) 2 år Distans

Hitta till utbildaren

STI -Stockholms Tekniska Institut

Liljeholmstorget 7
117 63 Stockholm

Tel: 08-545 835 80
www.sti.se


Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 282 recensioner.

Eira

bra om man gillar system och programmering. känns ganska bred

Missnöjd alumn

Väldigt rörig utbildning, både administrativt och i praktik. Administration/utbildningsledare som duktiga på att skylla ifrån sig och skylla det som går snett på eleverna. Ledningsgrupp som vi såg/hörde av under första månaden på utbildningen och aldrig mer. Väldigt dålig förankrat med företag och arbetsmarknaden, vilket ledde till väldigt d...

/STI Kommentar:
Hej! Vad tråkigt att du upplevde utbildningen så här. Vi hoppas ändå att du fått med dig bra kunskaper för ditt kommande yrkesliv. Du får gärna höra av dig till oss direkt om du vill diskutera dina upplevelser vidare med oss, vi arbetar hela tiden för att förbättra och utveckla våra utbildningar. Ha det så bra. Vänliga hälsningar.
Visa mer
Anonym

Vi (jag) alltid fick exakt vad jag behöver från skolan och bra stöd från utbildningsledaren. Ni skulle behöva marknadsföra STI mycket mer.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in