Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Diplomerad Projektledare

Sensus
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
80 studietimmar
Deltid
37 900 SEK Momsfri
Startdatum: Vår 2022 - Distans
Diplomerad Projektledare

Om utbildningen

Diplomerad Projektledare

Att arbeta i projektform kan vara ett väldigt framgångsrikt arbetssätt. Att kunna leda projekt på ett metodiskt, målinriktat och inspirerande sätt kräver både viktig kunskap och självkännedom.

Som projektledare behöver du ha kunskaper och färdigheter i ett projekts olika delar. Du behöver behärska metoder för att kunna planera och genomföra ditt projekt från start till mål.

Förståelse för grupprocesserna och den egna rollen i projektgruppen är andra viktiga delar som du utvecklar under denna utbildning. Det kommer att handla om hur du som projektledare förstår dig själv och ditt ledarskap och din grupp. Hur väl vi i projektgruppen tillsammans kan planera vårt projekt. Under utbildningen kommer vi att tillsammans sträva efter att undersöka brytpunkten mellan den ordnade och strukturerade projektformen och de rejäla anpassningar av denna som behövs i verkligheten. Deltagarnas personliga utveckling står i fokus under hela utbildningstiden.

Målet är att du efter avslutad utbildning har kunskaper för att självständigt kunna leda projekt och fortsätta att utvecklas som projektledare.

Utbildningen vänder sig till blivande eller nyblivna projektledare.

Certifiering

Utbildningen ligger i nivå med de krav som ställs för en IPMA-certifiering på D-nivå. Om tillräckligt många deltagare önskar pröva för certifikat kan Sensus erbjuda möjligheten att göra detta på kursorten i samarbete med Svenskt Projektforum. Kostnad för certifiering tillkommer.

Så ansöker du

Du bör ha gymnasiekompetens, i övrigt krävs inga speciella förkunskaper. Erfarenhet av tidigare projektarbete kan vara till nytta men är inget krav för att du ska få delta i utbildningen.

Examen & Intyg

För att erhålla slutbetyg och diplom krävs minst 70 procents närvaro på varje delavsnitt samt godkänt betyg på projektarbete och alla skriftliga tentamina.

Kostnader

37 900 kronor. Priset avser hela utbildningen exklusive litteratur.

Sensus

Bred verksamhet med individen i fokus

Sensus studieförbund skapar och finns med där mötesplatser för bildning och kultur utvecklas. Det gör vi tillsammans med medlemsorganisationer, samarbetsparter och deltagare. Vi lyfter fram relationer, rättigheter, hållbarhet och livsfrågor. Allt vi gör är folkbildning. Verksamheten finns över hela landet...


Läs mer om Sensus och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomerad Projektledare

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Sensus

Södra Hamngatan 29
404 21 Göteborg

Tel: 031-7083925
Mobil 0704-624839
www.sensus.se


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in