Schiller International University

The Global American University, Schiller

Vi är The Global American University, Schiller, det nya utbildningskonceptet som riktar sig till människor som förstår att styrande i en global värld kräver smart global prestation. 

Genom våra fyra internationella campus ger vi studenterna global transformativ utbildning. En inlärningsupplevelse där man lär sig genom upplevelse som gör det möjligt att erhålla en ackrediterad dubbel examen (USA och europeisk), bemästra global mångfald genom att bo i upp till fyra olika länder, öka internationell anställningsbarhet genom att bygga en personlig väg som främjar ledarskap och etablera ett globalt tänkesätt att prestera som smarta globala proffs.

Plats

Ett nätverk av fyra internationella campus som tillåter studenter att få en examen genom inlärningsupplevelser i upp till fyra olika länder. Våra studenter kan kombinera våra flera internationella platser (USA, Spanien, Frankrike och Tyskland) under sitt program, bemästra global mångfald och utforska potentiella internationella karriärmöjligheter.

Ackreditering

Ackrediterade dubbla examen (USA och Europeiska) och lokala myndigheters erkännanden över hela världen. Vi är ett amerikanskt ackrediterat amerikanskt universitet. Dessutom har våra studenter möjlighet att få ett kompletterande europeiskt diplom (University of Roehampton, Storbritannien), få tillgång till de fördelar som länder kan ge för att studera utomlands och specialisera sig på nyckelmarknadsområden genom våra branschledares partnerskap.

Metodik

En-kurs-per-månad-system och hyperkopplade verklighetsmetoder tillåter eleverna att lära sig på ett fokuserat och strukturerat sätt, interagera och tillämpa kunskap på olika globala verkligheter. Genom vårt blockschemaläggningssystem och våra learning-by-doing-metoder lär våra elever sig på ett strukturerat och praktiskt sätt, tillämpar kunskap på verkliga organisationsutmaningar och utvecklar välgrundade färdigheter.

Erfarenhet

En adaptiv akademisk väg som ger eleverna olika programinställningar, testupplevelser och stödjande verktyg för att bygga en personlig upplevelse. Våra studenter kan planera, leda och utveckla en personlig pedagogisk väg genom att välja mellan olika programparametrar och utforska alternativ innan de bestämmer sig för nästa steg. Dessutom ger våra personliga rådgivare och stipendieplan dem direkt uppmärksamhet för att nå sina mål.

Anställningsbarhet

Mentorskapsplaner, partnerskap och program inom företaget för att framgångsrikt öka internationell anställningsbarhet och etablera ett globalt tänkesätt. Vi fungerar som en Global Employability HUB som hjälper studenter, yrkesverksamma och organisationer som står inför karriärutmaningar. Vårt ekosystem tillåter dem att bygga ett internationellt nätverk, höja sina hårda och mjuka färdigheter och få tillgång till aktuell efterfrågan på marknaden.


För mer information om The Global American University, Schiller, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med The Global American University, Schiller

Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Errors

Vill du veta mer om en utbildning? Välj en utbildning nedan för att i nästa steg fylla i formuläret. Inkludera gärna eventuella frågor som du har. Informationen skickas direkt till skolan och den som är ansvarig kommer sedan att återkomma till dig.

Hitta till utbildaren

The Global American University, SchillerNyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in