Sälj & Marknadshögskolan

i Stockholm (+ 2 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

SMH

Sälj & Marknadshögskolan

- Spetsutbildningar inom försäljning och marknadsföring

Sälj & Marknadshögskolan grundades 1996 och är idag en av Sveriges viktigaste aktörer när det gäller högre utbildning i försäljning och marknadsföring. Efter en utbildning hos oss har stora möjligheter till anställning i just den bransch som intresserar dig. Drivna säljare och digitala marknadsförare efterfrågas i alla branscher! 

Stark koppling till näringslivet ger dig en språngbräda till karriären

Genom Sälj & Marknadshögskolans högt kvalificerade föreläsare finns tillgång till duktiga pedagoger med bred yrkeserfarenhet, vilket garanterar de allra bästa förutsättningarna för varje kursmoment. SMH har ett nära samarbete med företag och föreläsare från näringslivet.

Passionerad attityd. Affärsmässig innovation. Resultatinriktad glädje.  

Det är våra värdeord på Sälj & Marknadshögskolan. Som Sveriges ledande sälj- och marknadsutbildare ska SMH driva näringslivet framåt genom att utveckla människor till värdefulla medarbetare som överträffar marknadens förväntningar och tillför ny energi. SMH är idag en av Sveriges viktigaste anordnare av längre kvalificerade utbildningar inom försäljning/marknadsföring för privatpersoner. Sedan starten 1996 har skolan utvecklat sin verksamhet både i form av utbud och geografisk spridning. I dag ger Sälj & Marknadshögskolan YH-utbildningar i Stockholm och Göteborg samt på distans. Verksamheten omfattar även andra företagsanpassade program inom områden som försäljning, marknadsföring, företagsekonomi och projektledning. 

Låt en utbildning på Sälj & Marknadshögskolan bli startskottet till en spännande karriär!


För mer information om Sälj & Marknadshögskolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Sälj & Marknadshögskolan

Utbildningar

YH-utbildning
Försäljning / Handel
Account Manager Längd Ort
Key Account Manager 2 år Distans

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Sälj & Marknadshögskolan

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Sälj & Marknadshögskolan

Tomtebodavägen 3A
171 65 Stockholm

Tel: 010-70 94 100
www.smhsverige.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
5/5
Stellan Andersen
08 maj 2021
En helt fantastisk utbildning!

En mycket stimulerande och lärorik utbildning, ett starkt och tydligt fokus på att bygga de kvalitéer som näringslivet faktiskt efterfrågar. YH som utbildningsform är spännnande...

Visa mer
5/5
Anonym
31 maj 2007

En mycket bra utbildning med proffesionella föreläsningar. Den starka kopplingen till näringslivet gör hela utbildningen än mer intressant. Rekomenderas starkt.

4/5
johan söderström
05 jan 2007
Highlights