Om skolan

SAFE Education

SAFE är ett nordiskt utbildningsföretag som bedriver licensutbildningar till personlig tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. Med en SAFE-licens kan du snabbt göra karriär av ditt intresse, precis vart du vill! Efter avslutad utbildning hjälper vi dig med en jobbintervju. En utbildning på SAFE Education har många fördelar, bland annat garanti av jobbintervju efter dina studier, möjlighet till distansutbildning, erhållande av en internationell licens, samt att utbildningen kan avbetalas under en längre tid. 

Yrkesutbildningar

Behovet av duktiga tränare, coacher och rådgivare inom träningsbranschen ökar konstant. SAFE Education ger dig moderna utbildning till Licensierad Personlig tränare, Licensierad Kostrådgivare och Licensierad Gruppträningsinstruktör!

Vår utbildning Lic. Personlig tränare är intensiv, djupgående och på distans. Utbildningen är utformad efter branschens och våra elevers krav.

Väx in i din framtida yrkesroll 

På Safe Education varvas teori med praktik, online med fysiska träffar, praktiskt lärande med djupgående kunskap. Kombinationen leder till bäst inlärning och gör våra elever redo för att börja sin karriär.

Licens

Efter avslutad utbildning erhåller du en internationell licens från Europe Active.


För mer information om SAFE Education, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med SAFE Education

Varför välja SAFE Education?

Bli licensierad

Behov på

arbetsmarknaden

Erbjuder delbetalning

Utbildningar

Yrkesutbildning
Idrott / Sport
Personlig tränare Längd Ort
LIC. Personlig Tränare 16 veckor Distans
Kurser
Hälsa / Friskvård
Kost / Näringslära
LIC. Kostrådgivare - Distans 6 dagar Distans
Idrott / Sport
Personlig tränare
1ST MOVE 40 timmar Distans
Online Trainer Coach 32 timmar Distans

Reportage

Arbeta som personlig tränare: Linus Högberg

Linus Högberg är PT-koordinator på Nordic Wellness i Göteborg med direkt insyn i vad arbetsgivarsidan kräver. Vi tog ett snack med honom om vad man kan förvänta sig när man kommer ut i arbetslivet som examinerad Lic. personlig tränare.Den digitala PT:n visar vägen in i framtiden!

En licens från SAFE Education smäller högt, och har en gedigen kvalitetsstämpel genom EuropeActive. Clay Josefsson är en av de som valt att utbilda sig på SAFE Education för en framtid som kostrådgivare och personlig tränare. Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: SAFE Education

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

SAFE Education

Norrbyvägen 32
16869 Stockholm Bromma

Tel: 010-20 220 41
safe-education.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 21 recensioner.

Mikaela Laurén

Jag har gått SAFE utbildningar förut och alltid varit nöjd. Jag vet att utbildarna har hög kompetens och gillar deras sätt att förmedla kunskap. Sen slår en SAFE utbildning med intyg högt hos olika arbetsgivare.

Filip Lamprecht

Den kunskap jag fick från PT utbildningen kommer jag ha nytta av livet ut. Bara att ha koll på hur jag fungerar och hur det mest effektiva sättet att träna på för att nå mål och må som bäst är ovärderligt.

Fredrik Lundin

Det bästa med utbildningen har varit det engagemang, det driv, och all kunskap som lärarna bidragit med. Men också all kunskap, alla erfarenheter, och alla upplevelser som delats mellan oss elever.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in