Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Sadholms Akademi

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 14 recensioner.

Kursdeltagare
(4)
Välplanerat med böcker som integrerades i alla övningar både i praktik och vidareutveckling. Enormt mycket, känns det som. Känner mig vital och känner en ödmjukhet inför människans kraft till eget helande. En förståelse för helheten i universum.
Kursdeltagare
(5)
Profetionell hög inriktat, utbildning för att påbörja praktisera. Mer kraft och självförtroende, självständighet och balans i kunskaperna och övningarna.
Kursdeltagare
(5)
Mycket värdefull utbildning. Bra upplägg, god tid för litteraturläsning, övningar, kunskapsförklaring mellan träffarna.Värdefull kunskap, nya insikter, öppnat upp nya dörrar, fördjupad kunskapssökning och bättre självkännedom.
Kursdeltagare
(5)
Jag har lärt mig och förstått så mycket mer än vad jag har förväntat mig, tack så hjärtligt!
Kursdeltagare
(5)
Personlig utveckling ger mig förståelse och lugnare känsla inombords. Nu känner jag det på riktigt och det gör mig riktigt glad!
Kursdeltagare
(4)
Mycket pedagogiskt och lättförståeligt! Supernöjd!
Kursdeltagare
(5)
Välplanerat med böcker som integrerades i alla övningar både i praktik och vidareutveckling. Känner mig vital och känner en ödmjukhet inför människans kraft till eget helande. En förståelse för helheten i universum.
Kursdeltagare
(5)
Det bästa informationen och kunskapen som jag har fått i mitt liv! Jag upplever min omgivning på ett helt annat sätt nu, jag har blivit så mycket starkare som människa.
Kursdeltagare
(4)
Smart, intellektuell utbildning som ger syntesen en fantastisk förklaring! Lättförståeligt. Har fått ett helt nytt sätt att förstå människorna på. Så äkta och glädjefylld känsla i kroppen!
Utbildad terapeut
(5)
Mycket bra, pedagogiskt upplägg för att få en helhetsförståelse för de processer som sker inom oss. Helt underbar känsla inombords. Tack för en sådan upplevelse!
Utbildad terapeut
(4)
Mycket intressant och nödvändigt område för oss att få kunskap om. Bra tydlig information och praktiska övningar. Jag är mer uppmärksam på min kropps signaler och att ta hand om mig känns viktigt. Mycket mer nu än förut. Jag har lärt mig en massa fantastiska kunskaper.
Utbildad terapeut
(5)
Jag är så nöjd med utbildningen!! Jag har lärt mig otroligt mycket. Ett helt nytt kapitel har påbörjats i mitt liv, som känns helt rätt i min egna personliga utveckling.
Utbildad terapeut
(5)
Livstillfredställande, glad och verkligen tacksam att jag fick lära mig de kunskaper och få insikter som utbildningen har gett mig. Jag är lugnare och säkrare på mig själv, känner mig starkare som person, uppskattar mig själv och min omgivning på ett helt annat sätt nu. Jag känner inte heller någon stress längre eller rädsla för att göra fel.
Utbildad terapeut
(5)
Mycket bra, mycket lärorikt, mer än jag har förväntat mig. Längtat till varje tillfälle! Jag har fått en förbättrad syn på livet, har upplevt en mycket stor utveckling, lärt mig betydelsefulla saker.
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in