Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Diplomerad Beteendeterapeut -steg 2

Sadholms Akademi
Sammanfattning
Utbildningstyp: Yrkesutbildning
Utbildningsort: Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
Längd: 20 veckor
Utbildningstakt: Heltid/deltid
Startdatum: 2018-02-22 - Stockholm
Sista ansökan: Löpande antagning

Diplomerad Beteendeterapeut -steg 2

BeteendeterapeutEfter den här kursen blir du diplomerad beteendeterapeut. Kursen är Steg 2 av 5 som Sadholms Akademi rekommenderar. 

Utbildningens innehåll - att förstå människor 

Beteendevetenskapligt baserad utbildning som ger en bred kunskap om att förstå människor, deras beteenden och drivkrafter. Ni integrerar steg 1 i utbildningen, dvs. användningen av olika avslappningsformer, visualisering, iscensättningar, upplevelser och erfarenheter, bildterapi, drömmar och symboler. Utbildningen ger en god förståelse om hur känslorna styr beteendet. Syftet är att ge en god inblick i den växlande rollen mellan terapeut och klient med samtalet i fokus.

Dokumentation, sekretesslagen, etik samt information om ansvarsförsäkring ingår. Kursmaterial tillkommer delvis. Kursbok går att låna från bibliotek eller från akademin.

Hjälpa klienten att identifiera sin problematik 

Syftet är att terapeuten skall ha grundläggande kunskap i psykosyntes och symbolik för att kunna hjälpa klienten att identifiera sin problematik. Utbildningen innehåller värdefull information som kan vara till nytta både på den fysiska och psykiska nivån och ger framgång både i arbetet och privat.

Utbildningens upplägg

Det är en distansutbildning - teorin sker på distans och praktiken hålls i utbildningslokalen under träffdagar. 

Träffdagar hålls vid 4 tillfällen á 2 dagar/månad: torsdagar och fredagar kl. 09:00 – 16:00. Komplett information tillkommer i intagningsbeskedet.

Om du vill kan du arbeta heltid under hela utbildningstiden.

Efter utbildningen 

Detta är en komplett yrkesutbildning till dig som vill öppna egen mottagning och ta emot klienter både från den offentliga och privata sektorn.

Ansökan och behörighet

Du ska ha genomfört kursen: friskvårdsterapeut steg 1.

Du skickar in din anmälan på skolans hemsida. Antagning sker löpande. Antagningsbesked skickas efter att inbetald handpenning är Sadholms Akademi tillhanda. 

Examen, diplom m.m.

Diplomering sker efter inlämnande av uppgifter samt återlämning av allt utlånat kursmaterial. 100% närvaro krävs med möjlighet till tidsombokning. Du blir Diplomerad Beteendeterapeut vid avslutad terminsgång.

Kostnader

18 000 Kr (inkl. moms) Hela kursavgiften skall vara akademin tillhanda senast 2 veckor innan utbildningens start. Kontakta Akademin för avbetalningsplan eller hitta din egen avbetalningsmöjlighet via din bank eller finansbolag.

Sadholms Akademi

Sadholms Akademi

De olika stegen 

Sadholms Akademi erbjuder en komplett yrkesutbildning i fem olika steg. Tillsammans utgör delarna en grundlig presentation samt introduktion för psykoterapi – människan i sin helhet med kropp och själ. Utbildningarna hör ihop steg efter steg och grundar sig på egen upplevelse för...


Läs mer om Sadholms Akademi och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om utbildningen: Diplomerad Beteendeterapeut -steg 2.


En intresseanmälan ger dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsarrangören


Du blir kontaktad och får mer information - För att kunna ta rätt beslut


En intresseanmälan är ingen bokning. Du förbinder dig inte till något

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter till Sadholms Akademi

Sadholms Akademi

Göteborg


Recensioner

Kursdeltagare   |   2017-08-30
Välplanerat med böcker som integrerades i alla övningar både i praktik och vidareutveckling. Känner mig vital och känner en ödmjukhet inför människans kraft till eget helande. En förståelse för helheten i universum.
          (5)
Kursdeltagare   |   2017-08-30
Det bästa informationen och kunskapen som jag har fått i mitt liv! Jag upplever min omgivning på ett helt annat sätt nu, jag har blivit så mycket starkare som människa.
          (5)
Kursdeltagare   |   2017-08-30
Smart, intellektuell utbildning som ger syntesen en fantastisk förklaring! Lättförståeligt. Har fått ett helt nytt sätt att förstå människorna på. Så äkta och glädjefylld känsla i kroppen!
          (4)