Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Diplomerad Beteendeterapeut -steg 2

Sadholms Akademi
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
20 veckor
Heltid/deltid
Kommande starter
Göteborg Sista ansökan
Utbildningsstart sker varje termin, se hemsida för mer information  
Löpande antagning
Malmö
Utbildningsstart sker varje termin, se hemsida för mer information  
Löpande antagning
Stockholm
Utbildningsstart sker varje termin, se hemsida för mer information  
Löpande antagning

Diplomerad Beteendeterapeut -steg 2

Efter den här kursen blir du diplomerad beteendeterapeut. Kursen är Steg 2 av 5 som Sadholms Akademi rekommenderar. 

Utbildningens innehåll - att förstå människor 

Beteendevetenskapligt baserad utbildning som ger en bred kunskap om att förstå människor, deras beteenden och drivkrafter. Ni integrerar steg 1 i utbildningen, dvs. användningen av olika avslappningsformer, visualisering, iscensättningar, upplevelser och erfarenheter, bildterapi, drömmar och symboler. Utbildningen ger en god förståelse om hur känslorna styr beteendet. Syftet är att ge en god inblick i den växlande rollen mellan terapeut och klient med samtalet i fokus.

Dokumentation, sekretesslagen, etik samt information om ansvarsförsäkring ingår. Kursmaterial tillkommer delvis. Kursbok går att låna från bibliotek eller från akademin.

Hjälpa klienten att identifiera sin problematik 

Syftet är att terapeuten skall ha grundläggande kunskap i psykosyntes och symbolik för att kunna hjälpa klienten att identifiera sin problematik. Utbildningen innehåller värdefull information som kan vara till nytta både på den fysiska och psykiska nivån och ger framgång både i arbetet och privat.

Utbildningens upplägg

Det är en distansutbildning - teorin sker på distans och praktiken hålls i utbildningslokalen under träffdagar. 

Träffdagar hålls vid 4 tillfällen á 2 dagar/månad: torsdagar och fredagar kl. 09:00 – 16:00. Komplett information tillkommer i intagningsbeskedet.

Om du vill kan du arbeta heltid under hela utbildningstiden.

Efter utbildningen 

Detta är en komplett yrkesutbildning till dig som vill öppna egen mottagning och ta emot klienter både från den offentliga och privata sektorn.

För mer information om Diplomerad Beteendeterapeut -steg 2, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du ska ha genomfört kursen: friskvårdsterapeut steg 1.

Du skickar in din anmälan på skolans hemsida. Antagning sker löpande. Antagningsbesked skickas efter att inbetald handpenning är Sadholms Akademi tillhanda. 

Examen & Intyg

Diplomering sker efter inlämnande av uppgifter samt återlämning av allt utlånat kursmaterial. 100% närvaro krävs med möjlighet till tidsombokning. Du blir Diplomerad Beteendeterapeut vid avslutad terminsgång.

Kostnader

18 000 Kr (inkl. moms) Hela kursavgiften skall vara akademin tillhanda senast 2 veckor innan utbildningens start. Kontakta Akademin för avbetalningsplan eller hitta din egen avbetalningsmöjlighet via din bank eller finansbolag.

Sadholms Akademi

Sadholms Akademi

De olika stegen 

Sadholms Akademi erbjuder en komplett yrkesutbildning i fem olika steg. Tillsammans utgör delarna en grundlig presentation samt introduktion för psykoterapi – människan i sin helhet med kropp och själ. Utbildningarna hör ihop steg efter steg och grundar sig på egen upplevelse för...


Läs mer om Sadholms Akademi och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomerad Beteendeterapeut -steg 2

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Sadholms AkademiRecensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 6 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
Välplanerat med böcker som integrerades i alla övningar både i praktik och vidareutveckling. Känner mig vital och känner en ödmjukhet inför människans kraft till eget helande. En förståelse för helheten i universum.
Kursdeltagare
(5)
Det bästa informationen och kunskapen som jag har fått i mitt liv! Jag upplever min omgivning på ett helt annat sätt nu, jag har blivit så mycket starkare som människa.
Kursdeltagare
(4)
Smart, intellektuell utbildning som ger syntesen en fantastisk förklaring! Lättförståeligt. Har fått ett helt nytt sätt att förstå människorna på. Så äkta och glädjefylld känsla i kroppen!
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in