Visar 1-8 av 8 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-8 av 8 träffar

Internationella Relationer definierar en vetenskaplig disciplin som studerar sambandet mellan inverkan av ekonomi, juridik och politik ur ett internationellt perspektiv. Distansutbildningar inom Internationella Relationer lär studenterna hur dagens Internationella Relationer fungerar och vilka som är de centrala utvecklingstendenserna.

Efter din utbildning kommer du kunna ha ett mycket varierande arbete på både nationell och internationell nivå.

Framtida arbeten

Efter avklarad distansutbildning kommer du att kunna arbeta med flera olika frågor som rör just Internationella Relationer, så som utrikespolitik, internationellt samarbete, mänskliga rättigheter med flera.

Eventuella framtida arbetsplatser kan vara exempelvis myndigheter, internationella organisationer och frivilligorganisationer. Ett alternativ kan också vara att åka som volontärarbetare till ett krisdrabbat område.

Att läsa Internationella Relationer på distans

Det finns flera olika distansutbildningar inom Internationella Relationer på svenska folkhögskolor, på universitet och som vuxenutbildningar. Alla har olika inriktningar som exempelvis barn i världen, mänskliga rättigheter, krishantering och fredsbyggande.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in