Om skolan

PT Distans Utbildningar

PT Distans Utbildningar

Vi som startade PT-Distans har i många år arbetat med utbildningar inom hälsobranschen, och då främst med PT-& kostrådgivarutbildningar. Vetskapen om att kunna skapa något större och bättre för eleverna är vad som drog oss samman och gjorde oss till det vi är idag.

Vi bestämde oss år 2014 för att tillsammans utarbeta den ultimata utbildningen med eleverna i fokus. Resultatet är en omfattande distansutbildning med djupgående undervisning.

Gå en PT Utbildning på distans

Utbildningens utformning är baserad på vår uppfattning om vart dagens utbildningar är bristfälliga sett till marknadens behov, och vad yrkesverksamma PT’s och kostrådgivare saknat under sin utbildning.

Vår vision är att bidra till ett hälsosamt Sverige, och en värld där brist på kunskap och expertis aldrig blir en anledning till inaktivitet. Vi ser därför till att alltid vara uppdaterade för att kunna erbjuda alla som har passion för träning och hälsa en högkvalitativ distansutbildning.


För mer information om PT Distans Utbildningar, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med PT Distans Utbildningar

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård
Kost / Näringslära Längd Ort Snittbetyg
Kostrådgivare Distans
4,9 (13)
Idrott / Sport
Personlig tränare
PT - Personlig tränare (Distans) Distans
4,8 (5)
PT - Personlig tränare & kostrådgivare (Distans) Distans
5,0 (2)

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: PT Distans Utbildningar

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

PT Distans Utbildningar Facebook

Hitta till utbildaren

PT Distans Utbildningar

Gustavslundsvägen 143
167 51 Bromma

Tel: 072-240 61 22
www.ptdistans.nu


Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 22 recensioner.

Moa Davou

På något sätt så lyckas dem hålla en högkvalitativ utbildning med mycket kompetenta och intresserade lärare och samtidigt ha en flexibilitet som gör att utbildningen passar alla. Om man vill lära sig mer om kost och träning finns det ingen ursäkt att inte välja denna utbildning! Man får en jättebra grund som är lätt att bygga vidare på inom ...

Visa mer
Khalid Zaki

En utbildning där vi fick mycket mer än vad vi trodde att vi skulle få , mycket lärorikt och intressant. Älskade verkligen varje minut där, jag var så inne i allt lärare sa .Jag skulle lätt kunna göra om det för lärare hade ett hav av info som han verkligen försökte ge oss allt och förklara på bästa sättet jag REKOMNDERAR utbildningen STARKT .

Khalid

Bästa utbildning jag har gått helt enkelt , så erfarna lärare där dom gick genom allt om och om tills det satt ,man kunde ställa massor med frågor där man fick svar på allting och fick verkligen bästa förklaring. jag skulle lätt kunna gå om bara för det var så roligt och lärorikt. Jag är evigt TACKSAM för alla er lärare på PT DISTANS ni fick mig...

Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in