Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av NTI-skolan

Snittbetyg: 4

Baseras på 111 recensioner.

Renata Tofalvi
(1)
Från kursmaterial framkommer inte hur ska man lösa uppgifterna. Den enda positiva var snabb svar från läraren, därför får en stjärna, annars mycket besviken.
M
(1)
Jag känner mig väldigt besviken, för att jag tycker att de borde lära svenska för utlänningar på ett helt annat sätt. Vi behöver lära oss att prata, grammatiken, utal...o.c.v och inte de massor av skit de får oss att göra.... och sen återlämna uppgifterna som du har gjort, för nåt skit!!! Säger att du har skrivit för poetiskt, eller '' att du i...
Visa mer
Elev - D
(5)
Information och kommunikation 1 var väldigt givande. Det var en kurs som gav mig mycket nyttiga delar som jag kan använda mig utav i mitt jobbsökande och vidare studier. Sen var även lärare väldigt pedagogiska och engagerade, både i återkopplingar och när man hade frågor. Den här kursen var definitivt värd all tid. Rekommenderar den starkt.
Julya Ekberg
(5)
Tydligt, interaktivt, evidensbaserat och medryckande kursmaterial. Lärarna är alltid bara ett mail/telefonsamtal bort om man kör fast. Toppenbra upplägg på studierna
Anonym
(1)
Akta er denna skola! Dåliga lärare, dåligt upplägg, dålig skola helt enkelt. Du får inte det betyg du förtjänar, man får svar sent av lärarna vilket resulterar till att man hamnar efter. Ingen struktur alls, rättar hur de vill, går inte efter kunskapskraven. Det är som att bränna sig 100 gånger när man går i denna skola!
Joel
(1)
Lärarna här betygsätter utifrån något poängsystem på uppgifter/prov... sedan får man ett betyg utifrån de poäng man får på provet/uppgiften. När de till slut kommer till betygsättningen verkar de räkna ut någon slags medelbetyg utav alla dessa uppgifter och prov och skiter fullständigt i att använda kunskapskrav för att bedöma elever..
Man 32
(1)
En person i min klass som läser samma ämne, har hittills fått lika bra och ibland bättre betyg än jag trots att denne till stor del inte ens kopplat innehållet i sina svar till det frågorna efterfrågat. Våran kursledare (som stöttar oss och har genomgångar i lokal) tycker också det är märkligt, då denne övervakar oss och ser hur vi presterar oc...
Visa mer
anwaar
(5)
jag är helt nöjd med skolan och pedagogerna.
Sold out your buisness
(2)
Man får klara allt själv inga tydliga svar, de säger bara läs i boken. Jag vill inte läsa en kurs som ska ge en plattform för ett nytt yrke om man inte känner sig säker på det man gör. En sån här kurs är nödvändig med handledare och praktik. Finns ingen som kan klara denna kurs utan kontakter med verkligheten och tydlig hjälp av lärarna.
Sari Pisto
(5)
vill jobba och vidare utbilda mig inom psykiatri och hjälpa människor med psykisohälsa
Caroline
(1)
Jag studerade Administration 1 på NTI men det var det värsta jag varit med om! Lärarna svarade aldrig, vilket resulterade i försenade inlämningsuppgifter p.g.a dem. De gav aldrig tillräcklig feedback eller förklarade vad de egentligen menade vid inlämningar. Lärarna gick heller inte efter kursboken! De hittade på egna svar. Kursen var också väld...
Visa mer
Alice
(5)
Jag tycker att de kurser jag hittills läst har hög kvalitet där innehållet är intressant och lärarnas tillgänglighet finns utefter individuella behov. Rekommenderar distanskurser för den som inte har möjligheter till annat, genom NTI som mött mina krav på ett tillfredsställande sätt. Får jag tid och möjlighet läser jag gärna på NTI igen.
Sara
(5)
Super bra, trevliga lärare som hjälper till om det är något! Bara positiva upplevelser med NTI :)
Robert
(5)
Min lärare, kursbok och kursupplägg är jättebra!
Lotta
(3)
Har stött på lärare som är jättebra men också rätt dåliga. Anledningen till att jag tycker det är för att bedömningarna är väldigt märkliga. Vissa lärare ger höga betyg som ibland upplevs som omotiverade medans andra istället ger låga betyg som känns orättvisa. Det finns ingen balans helt enkelt. Ifrågasätter man lärare som gett sämre betyg har ...
Visa mer
Anita
(5)
Mycket pedagogiskt upplägg mellan teori och praktiska uppgifter. Lätt att kunna kommunicera med sin lärare.
Linda
(4)
Väldigt nöjd i det stora hela med NTI-skolan. Dock väldigt varierande lärare. Dom flesta har varit kanon men vissa har inte visat samma engagemang och stöd i frågor jag haft eller funderat på.
Andreas
(4)
Flexibelt med stort kursutbud
selle
(5)
bra skola med suverän undervisning
Linda
(5)
Mycket tydlig och bra upplagt. Lätt att förstå och bra lärare.
Ioana
(5)
Många kurser som kan man kan välja och jätte duktiga lärare.
Olha
(5)
Jag 'r glad att studera mig där.
207488
(4)
Helt enkelt nöjd med allt som denna skolla tillhandahåller sina elever.
Anica
(4)
Smidigt och lärorikt för den som inte har möjlighet att studera på lokal. Bra och snabb återkoppling. Kräver dock självdiciplin för att inte halka efter.
leila
(4)
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in