Studera på Biologiska yrkeshögskolan - få ett yrke för framtiden!

Bli en spjutspets inom den gröna näringen och få ett yrke för framtiden! Vi erbjuder yrkeshögskoleutbildningar inom lantbruk, djur, skog och teknik. Våra utbildningar verkar i nära samarbete med bransch, företag och organisationer inom de gröna näringarna. Detta är en framtidsnäring i stort behov av kompetent arbetskraft. 

Våra förstklassiga utbildningar är baserade på den senaste forskningen varvat med väl beprövad kunskap och sker i nära samarbete med branschen. Teori varvas med praktik genom LIA (lärande i arbete), som ger dig arbetslivserfarenhet redan under studietiden och möjlighet att bygga ett personligt nätverk. Hos oss får nio av tio studenter jobb eller startar eget efter avslutade studier.

Visa alla utbildningar med Biologiska Yrkeshögskolan i Skara (BYS)

Varför välja Biologiska Yrkeshögskolan i Skara (BYS)?

Behov på

arbetsmarknaden

CSN-berättigad

Praktik/LIA

Utbildningar

Hitta till utbildaren

Biologiska Yrkeshögskolan i Skara (BYS)

Naturbruksskolan Uddetorp/BYS Uddetorp 1
532 96 Skara

Tel: 010 - 455 08 30
www.vgregion.se


Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 10 recensioner.

Djurvårdare

Jag tycker utbildningen var bra! Mycket praktiskt blandat med teoretiskt och många veckor praktik. Lärare som brinner för yrket och externa bra föreläsare inom sina ämnen. Det enda jag skulle önska var lite mer inriktat på häst. Men tack vare bra och långa praktikperioder på hästkliniker känner jag att jag fick ut mycket av utbildningen ändå! Oc...

Visa mer
H

Nöjd med utbildningen som kändes väldigt relevant för det faktiska arbetet som djurvårdare. Fick jobb på djurklinik direkt efter examen!

Lovisa K Gustavsson

Tog examen där 2018, som gav mig jobb direkt efter. En väldigt bra utbildning som gav mig mycket som jag använder mig av i arbetslivet inom djursjukvården. Samt att mycket förkunskaper i denna utbildning hade jag nytta av när jag läste upp till nivå 3. Bra lärare med mycket kunskap, speciellt Ulrika och Emelie. Ett extra + då var iaf alla exte...

Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in