Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Byggnadsingenjör Mark och vatten - Distans

Nackademin
Sammanfattning
YH-utbildning
1,5 år
Distans
Heltid
CSN-berättigad
Byggnadsingenjör Mark och vatten_Nackademin

Byggnadsingenjör Mark och vatten - Distans

Ansökan stängd.

Vill du jobba med att utforma stadsmiljön, se en stad växa och utvecklas? En byggnadsingenjör med inriktning mark och vatten står för den tekniska kompetensen när det gäller projektering och utförande av mark- och anläggningsarbeten. För att trivas i rollen måste man gilla att jobba med olika slags projekt, vara mål- och resultatinriktad, och tycka om utmaningar. Och du bör förstås vara intresserad av att bygga och skapa från scratch!

Byggnadsingenjörer inom mark och vatten arbetar som arbetsledare eller biträdande arbetsledare med produktion av anläggningar eller som projektörer med produktion av ritningar för markprojekt. De anställs av bygg- eller konsultföretag och kan arbeta med olika arbetsuppgifter i byggprocessens samtliga skeden, d.v.s. med projektering, produktion, drift och underhåll. I arbetet ingår att framställa ritningar/modeller och upprätta kalkyler utifrån dessa, utföra mängdavtagning och ta fram offerter.

För mer information om Byggnadsingenjör Mark och vatten - Distans, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Yrkesroller

Efter utbildningen kan du bland annat att jobba som:

  • Arbetsledare / bitr. arbetsledare
  • Markprojektör
  • Anläggningsingenjör
  • Entreprenadingenjör

Nackademin

Nackademin gör dig redo för jobb. Vi är störst på yrkehögskolesutbildning i Stockholm och erbjuder ett unikt nätverk med över 1000 företag. En fjärdedel av din studietid på Nackademin består av praktik hos ett företag - och 9 av 10 studenter...


Läs mer om Nackademin och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Byggnadsingenjör Mark och vatten - Distans

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Nackademin

Nackademin

Tomtebodavägen 3a
171 65 Solna, Stockholm


Utbildningens innehåll

Detta är en distansutbildning där 100% av undervisningen sker på distans. Under utbildningens gång kommer det att vara 5 fysiska träffar i Uppsala eller i Stockholm. Datum meddelas i så god tid vi har möjlighet till med hänvisning till Covid-rekommendationer.


Eftersom att utbildningen är en distansutbildning sker kommunikationen med lärare och övriga kurskamrater via moderna medieanläggningar. Utbildningen läses på heltid med undervisning flera dagar i veckan och har, precis som våra andra YH-utbildningar, minst en fjärdedels praktik under studietiden. 

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in