Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Välkommen till Mora Folkhögskola

Mora Folkhögskola

Vill du skaffa dig mer kunskap och lära nytt tillsammans med andra, är du välkommen till Mora folkhögskola. Intill Siljans strand, med blånande berg i fjärran ligger Mora folkhögskola, med gångavstånd från centrum och med bra kommunikationer. 

En plats för möten mellan människor

Mora Folkhögskola ligger centralt i Mora med gångavstånd till tåg och buss. Närhet till stadens service skapar förutsättningar att vara en attraktiv och lättillgänglig mötesplats. Möten bygger broar och skapar tillit mellan människor, vilket skänker glädje, gemenskap, meningsfullhet i livet.

Landstinget Dalarna har gett Mora Folkhögskola uppdraget att skapa en plats för utveckling, gemenskap, tolerans och öppenhet. Folkhögskolan ska aktivt ta ansvar för folkhälsoarbetet och syftar till att stärka och utveckla demokratin. Detta görs genom att välkomna alla att fritt delta i verksamheten, som med god kvalité ska möjliggöra lärprocesser och personlig utveckling. Här erbjuds mängder av möjligheter för dig som vill förändras och utvecklas tillsammans med andra.

Mora folkhögskola ska vara en plats för dig som vill och behöver!


För mer information om Mora Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Utbildningar Ort
Autismkurs -distans Distans
Permakulturdesign Distans
Småskalig yrkesodling Distans
Trädgård i norr Distans

Visa alla

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Mora Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Mora Folkhögskola på Facebook

Hitta till utbildaren

Mora Folkhögskola

Yvradsvägen 29
792 34 Mora

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 14 recensioner.

Monica Westerberg
(5)
Jag har nu avverkat den första terminen, och kan inget annat säga än att jag lärt mig mycket redan nu och kursen är oroligt givande för mig som förälder. Även fast jag har lång väg till skolan så har jag aldrig ångrat mitt val.
A-K
(5)
Funderar du på att utbilda dig mer inom NPF-området så ska du göra det via Mora Folkhögskola och Autismkursen. Utbildningen, som är på 4 terminer och på distans, ger dig kompetens inom NPF-området och utbildare, föreläsare och kursmaterial är i toppklass. Efter utbildningen har du nytta av kompetensen när du arbetar inom skola, vård och omsorg s...
Visa mer
Sofia Lindblom
(5)
En fantastisk kurs på alla plan. Lärarna är underbara med stor erfarenhet och kompetens. Inspirerande föreläsare. Fantastisk miljö påskolan och supergod mat. Jag kan varmt rekommendera denna utbildning den har berikat mitt liv och har hjälpt mig att få en större förståelse och ett mer ödmjkukt förhållningsätt till människor.
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in