Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Moa Lärcentrum

MoA Lärcentrum är vägen till ditt nya jobb

Vi är en modern skola som präglas av en öppen och välkomnande atmosfär, med förstklassiga utbildningar som leder dig till dina framtida mål och drömmar. Hos oss möts du av en fin gemenskap och lärare med såväl hög kompetens som stort engagemang.

På plats eller distans

Vi erbjuder utbildning av hög kvalitet till vuxna – anpassad efter vuxnas villkor. Du kan välja mellan att studera på plats eller distans. Passar det dig bäst att läsa på distans finns det möjlighet till bra stöd genom handledning. Vi lägger stor vikt vid ett bra bemötande, god etik och ett fint förhållningssätt gentemot varandra. Det genomsyrar alla våra utbildningar. För oss är det självklart att anpassa utbildningen efter de behov, intressen och önskemål som du har. Vi tar alltid hänsyn till tidigare utbildningar, yrkes- och livserfarenhet.

En bra grund att stå på

Med upplägget på våra utbildningar, de studiemöjligheter som ges och våra lärares yrkesspecifika kunskaper kan vi garantera att du lämnar oss väl förberedd inför nästa steg. I bagaget kommer du att ha goda teoretiska kunskaper, praktiska färdigheter och verklighetsförankrade erfarenheter.

Finns på drygt 30 orter

Idag finns MoA Lärcentrum på drygt 30 orter i landet där du kan läsa vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, väktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI (svenska för invandrare).Alla lärare är behöriga i sina ämnen och handplockade utifrån våra värdeord inspirerande, engagerande och hjärtligt.

Lång erfarenhet

Som branschens ledande utbildningsaktör inom vård och omsorg vet vi att du kommer vara attraktiv på arbetsmarknaden efter din tid hos oss. Med över 20 års erfarenhet av vårdutbildningar inom Komvux kan vi vår sak och har ett väl uppbyggt system av APL-platser inom alla våra yrkesutbildningar.

Vi på MoA värnar om alla människors möjlighet till utbildning och det livslånga lärandet. Hos oss lär du för livet – inte för stunden.

Vill du veta mer om MoA Lärcentrum? Fyll i en intresseanmälan!


För mer information om MoA Lärcentrum, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

MoA Lärcentrum

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med MoA Lärcentrum

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

MoA Lärcentrum

Kvarngatan 12
593 30 Västervik

Tel: 010-207 06 01
www.moa-larcentrum.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 66 recensioner.

Elev hos MoA Distans Kalmar län
(5)
Jag har läst gymnasiekurser hos flera olika distansaktörer. MoA har varit den allra bästa. Jättebra lärare, service av administrations-teamet och rektor.
Avisha Ramizi
(5)
Bästa skolan i linköping med den bästa uppläggningen av kurser. Andre som är min lärare är så duktig på det han gör. Ett stort beröm till honom. Tack.
Isabelle
(5)
Engagerande, hjälpsamma och duktiga lärare!
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in