Masterprogram i strategisk kommunikation

Mittuniversitetet
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Distans
Distans
120 hp
Deltid
Startdatum: Höst 2023 - Distans

Om utbildningen

Vill du fördjupa dina kunskaper i strategisk kommunikation och läsa på distans? Vid Mittuniversitetet i Sundsvall har vi utbildat Sveriges vassaste kommunikatörer i över 40 år. Nu vill vi ge dig som har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik, statsvetenskap eller företagsekonomi chansen att bygga på dina kunskaper i kommunikation. Vårt program är mycket flexibelt eftersom du läser på distans och kan välja hel- eller halvfart samt en magister- eller masterexamen. Med vårt program i bagaget står du dig väl rustad för nästa steg i karriären!

Så ansöker du

Engelska kurs 6 från svenskt gymnasium eller motsvarande.Avlagd kandidatexamen om minst 180 hp, varav minst 60 hp i medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik, statsvetenskap, sociologi, psykologi eller företagsekonomi.

Examen & Intyg

Magisterexamen, Masterexamen

Mittuniversitetet

Hos oss på Mittuniversitetet möts människor, kompetens och nytänkande vid våra två campus – Sundsvall och Östersund. Vi har utbildningar som spänner över en rad olika områden –områden som samhällsvetenskap, beteendevetenskap, media, till vård, lärarutbildning samt IT, naturvetenskap och humaniora...


Läs mer om Mittuniversitetet och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Mittuniversitetet

Härnösand, Sundsvall & Östersund

Tel: 0771-975000


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in