Make Up Institute

i Stockholm (+ 2 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

makeupinstitute

Utbilda dig hos Make Up Institute till Master Makeup Artist & Hårstylist!

En komplett utbildning för dig som vill arbeta inom Skönhet, Mode, Film, TV, Reklam, Fotografering och Teater.

ium

Master Makeup Artist-utbildning inkl. Hårstylist utbildning är den ultimata utbildningen för dig som vill arbeta inom alla makeup områden. Certifierad Master Make-up Artist ska vara så attraktiv som möjligt på arbetsmarknaden och ska kunna erbjuda dina framtida kunder ett så brett tjänsteregister som möjligt. 

Make Up Institute Stockholm

Make Up Institute Stockholm är en av Europas ledande skolor när det gäller Makeup Artist-utbildningar. Skolan ligger mycket centralt i Sergelgatan 11 vid T-centralen i Stockholm. Elever från hela Europa kommer till Make Up Institute för att utbilda sig eller vidareutbilda sig till Makeupartist, Master Makeupartist, Hårstylist eller Ögonfrans stylist.

Utbildningarna sker på både svenska och engelska. Kursplanen uppdateras kontinuerligt för att täcka allt nytt som händer i branschen - nyheter i form av trender, stilar, material och verktyg.

Utbildningsplanen är framtagen av de främsta makeupartisterna i världen. Den är utarbetad så att den förbereder våra elever på alla krav som en professionell hårstylist och makeupartist ställs inför.
Make Up Institute Master Makeup Artist och Makeup Artist utbildningar står under statligt tillsyn och är godkända av Myndigheten för yrkes högskola (MYH), International Union for Makeup Artist och Hårstylist Education and IUM.. 

Detta ger dig som elev en garanti att utbildningen är av en hög kvalité.
Make Up Institute har ett nära samarbete med internationella institut och skolor från andra delar av världen. Det utbyte av information och samarbete som skolan har med flera av världens ledande makeupartister bidrar till att våra elever får en högkvalitativ utbildning med de absolut senaste teknikerna.

Central skollokal vid T-centralen i Stockholm.

För att göra utbildningen så effektiv som möjligt rekommenderar Make Up Institute sina elever att sminka modeller på alla praktiska lektioner. Modellerna kan vara mamma, en syster, kompis eller liknande. Om någon elev har svårt att hitta modell så har skolan ett modellregister eleverna kan utnyttja kostnadsfritt. Tanken är att du som elev ska få öva på så många olika ansiktsstrukturer som möjligt och att utnyttja tiden maximalt.

Make Up Institutes utbildningsplan, antalet lärare/assistenter samt skolans ändamålsenliga lokaler definierar till stor del skolans kvalitet. Make Up Institutes lokaler är på över 200 kvm. Vill du veta mer? Beställ info idag!

  • Öppet hus!
  • Make Up Institute har ett öppet hus den 1 april kl. 11.00 – 15.00. 
  • Det är ett bra möjlighet för dig som är intresserad av utbildningen att se skolan, 
  • träffa elever och lärare samt få svar på alla dina frågor. 
  • Varmt välkomna!För mer information om Make Up Institute, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Make Up Institute

Utbildningar

Yrkesutbildning
Skönhet
Make-up Längd Ort
International Master Makeup Artist & Hårstylist -Distans Flex utbildning 20 veckor Distans
Makeup Artist – Distans Flex utbildning 14 veckor Distans
Makeupartist & Hårstylist - Distans Flex utbildning 14 veckor Distans

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Make Up Institute

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Make Up Institute

Sergelgatan 11
11157 Stockholm

Tel: 08-30 06 40
www.makeupinstitute.com


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 61 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kristina
06 sep 2023
Instructors Course

I enrolled in the Instructors Course at Makeup Institute. The instructors are talented with many years of industry experience. Their hands on education allows for real time expe...

Visa mer
5/5
Xhire
29 maj 2023
Bästa makeup skolan!

Jag har gått international Master makeupartist och hårstylist utbildningen på makeup institutet. Det var det bästa beslutet att välja den här utbildningen.. Det var tuff men sam...

Visa mer
5/5
Mikaela
02 dec 2022
Rekommenderar varmt!

Jag har gått deras international Master Makeup Artist + Hairstylist kurs på distans och är riktigt nöjd. Jag har alltid haft intresse för smink och har sminkat mig själv i många...

Visa mer
Highlights