Om skolan

Plan är kompetensnätverket för alla som arbetar med logistik, supply chain, lean och flödesinriktat förbättringsarbete.

Plan genomför både öppna och företagsinterna utbildningar inom områden lean, logistik och supply chain. Plan står också som värd för två stora konferenser varje år – Plan-konferensen på våren och Forsknings- & tillämpningskonferensen på hösten.

Ideell förening

Plan har funnits sedan 1963 och har idag 1 800 medlemmar från mer än 700 organisationer. Detta gör Plan till den största föreningen i Sverige inom logistikområdet. Plan har en anställd och all verksamhet bedrivs ideellt via styrelse samt regionkommittéer. Plan har flertalet samarbetspartner, däribland många av landets högskolor och universitet.

Plan bedriver aktiviteter över hela Sverige och är organiserad i geografiska områden, så kallade regioner. Regionerna är indelade i Norr, Öst, Mitt, Väst och Syd. Varje region anordnar ett antal studiebesök, nätverksträffar och föreläsningar varje år. Du som medlem kan anmäla dig till alla nätverksträffar i hela Sverige utan kostnad. På nätverksträffar tar du del av andras och/eller delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper, allt för att öka din och ditt företags kompetens och kontaktnät!


För mer information om Logistikföreningen Plan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Logistikföreningen Plan

Varför välja Logistikföreningen Plan?

Internationell certifiering

Externa väl ansedda föreläsare

Täta kontakter med näringsliv

Reportage

LÄRT MIG DESIGNA VÅR SUPPLY CHAIN

Två som nyligen gått flaggskeppsutbildningen CSCP  är Sharbil Gergeo på APL och Sanna Ekdahl på Husqvarna Group. Sharbil Gergeo har arbetat i olika roller inom supply chain sedan 15 år tillbaka och är idag logistikutvecklare hos APL – ett statligt ägt företag som tillverkar icke-standardiserade läkemedel åt apoteken.Utbildningar

Yrkesutbildning
Kurser
Försäljning / Handel
Inköp Längd Ort
Integrerad affärsplanering Distans
Logistik / Spedition
Logistiker
CPIM part 1 4 dagar Distans
Produktionslogistiker
CPIM part 2 6 dagar Distans

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Logistikföreningen Plan

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Logistikföreningen Plan

Gustavslundsvägen 143, 5tr
167 51 Bromma

Tel: 08-241290
plan.se


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in