Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Sommarutbildningar & Kurser 2021

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 10 recensioner.

Beatrice
(5)
Kjell är en stor förebild och inspirations källa med fylld av glädje och liv! Hans utbildning är fenomenal och så lärorikt upplagt. Hans sätt att stödja alla och lära ut är unikt! Har gått flera av hans utbildningar. Om jag skulle kunna gå om dom igen så skulle jag gör det direkt! Fantastisk människa! Rekommenderas starkt!!!
Micael Ström
(5)
Kjells värme och generositet satte märket för hela kursen. Intensivt arbete som hela tiden växlade mellan teori och praktiska övningar. En omtumlande erfarenhet i ordets allra bästa bemärkelse och som utgår i hög grad från Kjells personlighet. Stämningen öppnade för fantastiska möten med nya människor som alla bjöd på sig själva på underbara sät...
Visa mer
Isabel
(5)
Jag har gått flera av dessa utbildningar och måste säga att jag är otroligt tacksam att jag gjort. Det är mycket givande kursdagar som får en att göra en egen resa samtidigt som man får hjälpa andra i deras resor. Boende, mat och utbildning för mycket bra priser.
Anna ZO
(5)
Utbildningen förändrade både mig och mitt liv!
AN
(4)
Kjell är helt fantastisk! Många insikter och aha-upplevelser kommer till en genom alla diskussioner. Du får mkt nyttigt material. Dessutom träffade jag vänner för livet.
Thea Olsson
(5)
Jag kan inte annat än ge Kjell Haglund en stor eloge för sitt inspirerande utlänning sätt och engagemang i stundenter, genom denna totalt Livsomvälvande utbildning. Att sen kunna implementera detta i andras liv framåt är en bonus :-)
Cora Watson
(5)
Gedigen utbildning. Jag upplevde att jag fick så pass mycket kunskap, erfarenhet och verktyg att jag direkt kunde utöva coaching på egna ben. Rekommenderas varmt.
Reza
(5)
Livscoachakademins utbildningar utmanar deltagaren till ett tankesätt som är livsviktigt för varenda människa!
Benita Karlsson LifeHarmony Eskilstuna
(5)
Jag rekommenderar Kjell Haglunds utbildningar varmt. Just Livscoach rekommenderas varmt, vi behöver alla lära oss se möjligheter istället för problem samt vi behöver alla lära oss hantera livet och allt som händer. Du får ta itu med dina egna saker du oftast inte ens visste att du hade med dig i din ryggsäck. Det är en otrolig gemenskap i gru...
Visa mer
Carina
(5)
Mängder av verktyg som du sedan kan välja mellan när du arbetar med klienter med olika behov. Du hittar dina egna styrkor och får hjälp där du upplever svagheter. Nya vinklingar på hur du ser på dig själv och andra.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in