Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Entreprenör - hälsa och hållbar utveckling (distans, deltid)

Lillsved Idrottsfolkhögskola
Sammanfattning
Folkhögskoleutbildning
Distans
20 veckor
Deltid
Studiemedelsberättigad
5 900 SEK inkl. moms
Svenska
Startdatum: 2021-08-16 - Distans
Sista ansökan: 2021-05-30

Entreprenör - hälsa och hållbar utveckling (distans, deltid)

Utveckla det personliga entreprenörskapet

Det här är utbildningen för dig som vill leva på att arbeta med hälsa, hållbar utveckling och välbefinnande. Du vill lära dig mer om hur du kan använda praktiska verktyg och olika metoder för att lyckas som företagare och/eller entreprenör inom denna bransch.

Du som söker utbildningen funderar på att starta eget, har precis startat eller vill få en injektion i ditt företagande - framför allt vill du utvecklas personligen och nå bättre resultat inom ditt område.

Lär dig verktygen från början

Utbildningen syftar till att utveckla ditt personliga entreprenörskap, klargöra vad du vill göra inom hälsa, hållbar utveckling och välbefinnande och ge inspiration till hur du kan vara med och bidra till mer hållbara människor, hållbart arbetsliv och företagande i en komplex och snabbrörlig värld.

Studera på distans

Kursen är en distansutbildning som sker på halvtid under totalt 20 veckor. Undervisningen sker både via webbseminarium och fysiska studieträffar på Lillsved idrottsfolkhögskola på Värmdö utanför Stockholm.

Skapa en handlingsplan och få en bra start

Efter genomgången utbildning har du ha skapat en personlig handlingsplan för vad nästa steg är för att kunna leva på att arbeta inom branschen hälsa och hållbar utveckling.

Kursledningen består av pedagogisk personal från Lillsved idrottsfolkhögskola samt handledare och utbildare från Perspektivo AB.

För mer information om Entreprenör - hälsa och hållbar utveckling (distans, deltid), vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Ansökan sker via ansökningsblankett som finns på Lillsveds hemsida.

Distansarbetet sker via internet i webbplattformen itslearning samt GoToWebinar. Programmen är enkla att använda och allmänna datakunskaper är tillräckliga.

Examen, diplom m.m.

För att erhålla kursintyg krävs att du uppnår fastställda krav på såväl den praktiska som teoretiska delen av utbildningen.

Samlingar på Lillsved

13 - 14 september 2021

13 - 14 december 2021

Kursinnehåll

  • Utveckla personligt entreprenörskap - mitt sätt att leva på att arbeta med hållbar utveckling
  • Kreativaffärsutveckling
  • Hitta, sätta och nå mål som du tidigare inte trodde var möjliga
  • Affärsidé - hur formuleras den?
  • Personlig marknadsföring - hur gör du den på bästa sätt?
  • Marknadsföring och försäljning - hur du praktiskt gör
  • Förmågan att fatta beslut
  • Självledarskap
  • Skapa och bygga nätverk
  • Erfarenhetsutbyte

Kostnader

Undervisningen är kostnadsfri. Du betalar 5 900:- för mat, logi och kursmaterial. Utbildningen är CSN berättigad för 50% studietakt.

Lillsved IdrottsfolkhögskolaLillsved Idrottsfolkhögskola

Lillsved Idrottsfolkhögskola vill i sin verksamhet utveckla människans fysiska, psykiska, sociala och kulturella välbefinnande. På det sättet vill skolan bidra till en högre livskvalitet. Lillsved Idrottsfolkhögskola betonar särskilt kroppsrörelsens betydelse för hälsan.  Lillsved Idrottsfolkhögskola ligger på en udde av Värmdölandet....


Läs mer om Lillsved Idrottsfolkhögskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Entreprenör - hälsa och hållbar utveckling (distans, deltid)

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Lillsved Idrottsfolkhögskola

Lillsved Idrottsfolkhögskola

Lillsvedsvägen 100
139 90 Värmdö

Tel: 08 - 541 385 30
Fax 08 - 541 383 16
lillsved.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner.

Signe
(5)
Blev verkligen positivt överraskad av den här kursen och vi fick jobba mycket med att ta fram vårt eget mod och börja resan inifrån ut! Det perfekta upplägget skulle jag vilja påstå för en kurs inom entreprenörskap. Jag har fått med mig många bra och matnyttiga verktyg i min verktygslåda men framförallt tar jag med mig ett nytt mod och tillit ti...
rektor Christina på Lillsved Kommentar:
Vad roligt att du är nöjd med utbildningen. Hoppas du fått inspiration till din framtid!
Visa mer
Sigge
(5)
Blev verkligen positivt överraskad av kursen och den var över all förväntan! Anette och Ola är fantastiska inspiratörer och vi fick med oss mycket stärkande och matnyttigt. Det här är ingen vanlig mangamentkurs, här får du lära dig om dig själv och tilltron till din egen förmåga stärks! Det var precis en knuff i tätt riktigning som jag behövde!...
rektor Christina Kommentar:
Vad roligt att du är så nöjd med din utbildning! Toppen att vi kunnat bidra. Just do it!!
Visa mer
Sanja
(5)
Den här kursen berör så många delar man inte riktigt tänkt på men som bör ligga som ett fundament inte bara för en verksamhet utan livet i stort. Både på individnivå och samhällsnivå just för att skapa och leva en hållbar livsstil och utifrån det kunna skapa en hållbar verksamhet eller utvecklas på ett hållbart sätt. Den här kursen är att rekomm...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in

Du kanske också är intresserad av: