Visar 1-20 av 42 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 42 träffar
1
2
3

Läs en distansutbildning inom företagsekonomi

Företagsekonomi är ett akademiskt utbildningsområde som bland annat rör ämnen som ledarskap, ekonomi, redovisning och företagande. Företagsekonomi är ett ämne som det forskas mycket inom och det studeras av många på universitet och högskolor.

Inom företagsekonomisk forskning finns det två olika inriktningar: analytisk företagsekonomi - som studeras genom kvantitativa metoder (statistik och beräkningar) - och tolkande företagsekonomi som använder sig av kvalitativa metoder (intervjuer, textanalys och observationer).

Om utbildningen

När du studerar en distansutbildning inom företagsekonomi har du möjlighet till flexibilitet i dina studier - du väljer själv när och var du studerar.

Efter att du studerat en distansutbildning inom företagsekonomi

Ämnet företagsekonomi har stor betydelse för hela samhället då många delar av ekonomin grundar sig på företagande. När du går en distansutbildning inom företagsekonomi får du övergripande kunskap inom de olika områden som rör företagande - vilket ger dig bra förutsättningar möta en bred arbetsmarknad.

Beroende på vilken inriktning du studerat så kan du efter en distansutbildning inom företagsekonomi till exempel jobba i olika chefspositioner på ett företag, eller med redovisning och bokföring.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in