Visar 1-20 av 76 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 76 träffar
1
2
3
4

Det finns många olika distansutbildningar och yrkesvägar att gå för dig som vill jobba med bygg, anläggning eller fastighet. Snickare, byggingenjör, fastighetsskötare, mäklare och arbetsledare är exempel på yrken inom området. Arbetet varierar naturligtvis beroende på vilken typ av inriktning du väljer. Det förekommer arbete både på kontor samt ute på fält. Här kan du läsa mer om de olika utbildningsformerna som erbjuder distansutbildningar inom bygg, anläggning och fastighet.

Distansutbildningar på universitet och högskola

Vill du läsa en akademisk utbildning inom bygg, anläggning eller fastighet? Du kan exempelvis läsa till bygginjengör eller energiinjengör på distans. En distansutbildning på universitet eller högskola ger dig en stadig och bred grund att stå på - för jobb eller vidareutbildning inom området.

YH-utbildningar och yrkesutbildningar på distans

Söker du en kort och koncis distansutbildning som innhåller mycket praktik? Då ska du läsa en YH-utbildning. YH-utbildningar ges i nära samarbete med näringslivet och du kommer snabbt ut på arbetsmarknaden efter examen. Du kan till exempel läsa till arbetsledare, bygglovhandläggare eller produktionsledare på distans.

Även yrkesutbildningar innehåller mycket praktik och ger dig en specifik kompetens. Du läser ofta till en yrkestitel, och du som vill läsa en yrkesutbildning på distans kan välja att läsa till mäklarassistent. 

Komvuxutbildningar på distans

Behöver du komplettera dina gymnasiebetyg? Det kan du göra på komvux. Här kan du till exempel läsa en kurs i trädgård på distans eller ett helt program inom bygg, anläggning och fastighet på distans. Kontakta din hemkommun så hjälper en studie- och yrkesvägledare dig att lägga upp en individuell studieplan.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in