Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Lärgåden vuxenutbildning

Välkommen till en yrkesutbildning med kvalitet som leder till jobb inom Vård & omsorg. Lärgården ingår i Vård- och omsorgscollege Stockholm, en kvalitetssäkring för jobb och utbildning. Hos Lärgården kan du välja att studera i klassrum på dagtid eller på distans, som kan kombineras med arbete. Skolan ordnar APL/praktikplats och alla elever har tillgång till kostnadsfria inlästa kursböcker. En dag i veckan erbjuds drop-in med stöd för alla elever. Alla kurserna är avgiftsfria och ger rätt att söka studiemedel från CSN.

Distans eller i klassrum

Elever på Lärgården får tillgång till mycket lärarledd undervisning. Välj att studera i klassrum med kurskamrater och kurslärare dagtid 3-4 dagar i veckan, eller när det passar just dig med hjälp av en av Stockholms ledande distansutbildningar. 

Oavsett studieform har du alltid nära kontakt med en erfaren lärare med specialistkompetens på sitt område. Alla lärare är behöriga och har lärarlegitimation.

Lärarna besöker regelbundet  arbetsplatser och handledare på APL-platserna, vilket ger ett nära samarbete med branschen.

Alla som söker till Lärgården har olika erfarenheter, behov och förutsättningar. Detta tar Lärgården tillvara på. Alla studenters tidigare erfarenheter ses som en tillgång och används i studierna.

Validering 

Du som har arbetat inom yrkesområdet tidigare har möjlighet att få dina kunskaper validerade och därmed ibland förkorta studietiden.

Positiv och engagerande lärmiljö

Välkommen till en modern skola  med en positiv och engagerande lärmiljö som lovordas i utvärderingar och rekommenderas av tidigare elever. Utbildningarna kombinerar teori med praktisk övning. För praktiska moment finns särskilt inredda metodrum. De strävar efter att du ska känna dig trygg i din framtida yrkesroll!

För Lärgården handlar utbildning om att ta vara på din nyfikenhet och hjälpa dig att hitta ett eget sätt att finna kunskap. Deras uppgift är att ge dig det stöd du behöver för att klara studierna. Kursläraren är din handledare i ditt kreativa sökande efter mer och djupare kunskaper. Erfarenheten visar att detta ger ett bra studieresultat.

Hur du söker 

Du söker till Lärgården genom vuxenutbildningen i din hemkommun. På Lärgårdens hemsida finns länkar till vuxenutbildningen i några Stockholmskommuner. Bor du i en annan kommun så kontakta vuxenutbildningen där.


För mer information om Lärgården, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Lärgården

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Lärgården

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Lärgården

Lärgården

Gustavslundsvägen 151, Hus C, plan 7
167 51 Bromma


Recensioner

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 8 recensioner.

Notlim
(5)
Underbar skola med underbara lärare
Peserov
(5)
Bra skola, duktiga lärare. Bra kontakter till jobb!
Alva
(5)
Superduktiga lärare som ser varje elev och ger stöd vid behov. Har fått jobb direkt efter utbildningen
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in