Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna två biobiljetter!

kina-terapi skolan

Kina-Terapi Skolan – Skolan för Naturlig Hälsa

”Den värld vi lever i ska förse oss med allt vi kan tänkas behöva. Mat, skydd, luft och vatten. Den ska också ge oss möjlighet att växa som individer. Bl a genom utmaningar från naturen runt oss och genom de möten vi har med andra levande varelser.”

Lär dig att hitta det värdefulla i dina medmänniskor

Du som läser Kina-terapi Skolans kurser eller yrkesutbildningar får lära dig nya sätt att kommunicera, både med dig själv och med andra, genom till exempel rörelser, beröring och kunskap. Du lär dig att hitta det värdefulla hos dig själv och dina medmänniskor och hittar nya sätt att återfå och bibehålla hälsan för att sedan kunna leda andra till samma mål.

Utbildningsledare med 30 års erfarenhet i alternativa behandlingsmetoder

Skolans utbildningsledare Matts Nordlaaw har arbetat inom alternativ medicin i snart 30 år och har undervisat i alternativa behandlingsmetoder nästan lika länge. Han har utbildat sig i Sverige, Kanada, Kina, Indien och Sri Lanka i bland annat akupunktur, zonterapi, angelic reiki och aromaterapi och har en gedigen kunskap i samtliga ämnen.


För mer information om Kina-terapi Skolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård Ort
Terapeutisk basmedicin Distans
Friskvård / Hälsofrämjande
Akupressör Distans
Akupunktur - grundutbildning Distans
Akupunktur - vidareutbildning Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Kina-terapi Skolan

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Kina-terapi Skolan

Gullmarsplan 13
Johanneshov

Tel: 08 55 00 55 33
Mobil 0731 256503
www.kina-terapiskolan.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 11 recensioner.

Sabina
(5)
Kim
(4)
Väldigt bra kurs. Bra information om vad Quigong är och vad det har för syfte. Läraren var duktig på att lära ut. Jag utöver detta varje dag sedan dess. Ett enda litet minus var det tilltugg som erbjöds. Frukt, grönsaker och nötter i all ära men en jättestor skål med godis (Lion bars) kändes inte riktigt som att det hörde hemma i sammanhanget...
Visa mer
Carina
(4)
Kursen var givande och intressant. Ledarna var kunniga, uppmärksamma och uppmuntrade till frågor. Stämningen var trevlig och avslappnad.
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in