IU International University of Applied Sciences - Sweden

i Berlin (+ 3 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

IU Online

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning. Det senaste kring vår utveckling: Berättigade studenter kan kombinera både online- och campusstudier och växla mellan studieformerna. På så sätt gör vi det möjligt för studenter att utvecklas på en personlig och professionell nivå och bidra till att avancera sina karriärer genom framtidsinriktade, flexibla studier. Under det senaste året har vi vuxit från 35 000 till mer än 100 000 studenter vid IU Yrkeshögskolan!

Vårt syfte 

Det som driver oss är det som driver dig: Vi utformar våra program och kurser för att vara så flexibla och innovativa som möjligt – utan att ge avkall på kvaliteten. Vi levererar specialistkompetens och innovativa läromedel samt fokuserar på utmärkta studenttjänster och professionell rådgivning. Våra program kännetecknas av effektiv överföring av ämnesspecifika kunskaper och soft skills för att förbereda akademiker för det internationella näringslivet.

IU: Anpassad efter den globala marknadens efterfrågan

Att studera på IU gör karriärer i en global miljö möjlig och vi välkomnar studenter från hela världen. Vi förbereder dig för din internationella karriär med internationellt relevant utbildningsinnehåll och lägger stor vikt vid att ge dig ett internationellt perspektiv för både allmänna ledningsmoduler och ämnesspecifikt innehåll. Vi förmedlar vårt internationella tänkesätt i allt vi gör för att förbereda nästa generation för global verksamhet.

94 procent av våra utexaminerade får jobb inom de tre första månaderna efter examen och efter två år har i genomsnitt 80 procent ledningsansvar. Dessa utmärkta resultat är baserade på det faktum att vi, förutom att undervisa professionell skicklighet, fokuserar på att träna social och interkulturell kompetens. IU är stolta över sina utexaminerade och de imponerande karriärer de har byggt upp.

Dubbelkandidat, dubbel fördel

IU University of Applied Sciences (IU) samarbetar med London South Bank University för att ge dig chansen att få din examen validerad av två institutioner. Du kommer i det fallet ta examen från IU med både en tysk examen och en brittisk examen, vilket ger dig ett stort karriärlyft! Denna möjlighet kommer utan extra studiekurser eller resor. För att lära dig mer, besök webbplatsen. 

Ackrediteringar, rankningar och medlemskap.

På IU International University of Applied Sciences är ett av våra centrala mål att tillhandahålla högkvalitativa utbildningar, undervisningar och resurser samt att ge våra studenter det stöd de behöver under alla stadier av sin resa med oss. Vårt utbud av ackrediteringar, utmärkelser och medlemskap är ett bevis på att vi levererar. Våra kurser och undervisningar har fått systemackreditering av såväl Tysklands ackrediteringsråd som det tyska vetenskapsrådet. Vi har också fått ett 5-stjärnigt QS-betyg och var listade i Tysklands CHE-ranking, och var associerade med hög kvalitet och studentnöjdhet. Dessutom innebär vårt medlemskap i lärande organisationer att vi kommer att fortsätta sträva efter högsta kvalitet för våra studenter i framtiden.

Stick ut från mängden - Lär dig tyska kostnadsfritt medan du studerar på IU

I den globaliserade värld vi lever i, lönar det sig att vara en sann medborgare globalt. Det är av den anledningen som IU International University of Applied Sciences erbjuder alla studenter tyska lektioner kostnadsfritt. Oavsett om du studerar online eller på campus har du tillgång till online lektioner med Speexx. Genom att ta vara på den möjligheten kan du öka dina färdigheter, anställningsmöjligheter och löne potential samt ge dig själv möjligheten att arbeta för tyska företag, eller till och med flytta till Europas största ekonomi. 


För mer information om IU International University of Applied Sciences - Sweden, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med IU International University of Applied Sciences - Sweden

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

  • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
  • Prisvärda utbildningar
  • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Utbildningar

Universitets- & högskoleutbildning
Data / IT Längd Ort
M.Sc. Cyber Security Distans
MBA Big Data Management Distans
MBA in IT Management Distans
Artificiell intelligens (AI)
B.Sc Applied Artificial Intelligence Distans
MBA in Artificial Intelligence Distans
Business intelligence
M.Sc. Business Intelligence Distans
Data Science
B.Sc. Computer Science Distans
M.Sc. Artificial Intelligence Distans
M.Sc. Computer Science Distans
M.Sc. Data Management Distans
M.Sc. Data Science Distans
IT / Nätverk
B.Sc. Business and IT Distans
M.A. Information Technology Management Distans
IT-säkerhet
B.Sc. Cyber Security Distans
Ekonomi
B.A. Business Administration Distans
B.A. Digital Business Distans
B.Eng. Industrial Engineering and Management Distans
M.A. Digital Innovation and Intrapreneurship Distans
M.A. Management + Majors Distans
Master of Business Administration Distans
Business management
B.A. International Management Distans
M.A. International Healthcare Management Distans
MBA in E-Sports Management Distans
MBA in Healthcare Management Distans
Entreprenörskap / Företagande
MBA in Innovation and Entrepreneurship Distans
Finans / Analys / Statistik
M.Sc. Finance, Accounting and Taxation Distans
MBA Finance & Accounting Distans
Företagsekonomi
M.A. Innovation and Entrepreneurship Distans
Internationell ekonomi
M.A. International Management (MIM) Distans
MBA in International Marketing Distans
MBA
MBA in Supply Chain Management Distans
Ingenjör
M.Eng. Engineering Management Distans
Civilingenjör
MBA Engineering Management Distans
Internationella relationer
B.A. International Healthcare Management Distans
Ledarskap / Organisation
Projektledning
M.A. Project Management Distans
Personal / Arbetsmiljö / HR
Human resources
MBA in Human Resource Management Distans
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Ekonomi
Företagsekonomi
Master of Business Administration (one year) Distans

Intresseanmälan

Errors

Vill du veta mer om en utbildning? Välj en utbildning nedan för att i nästa steg fylla i formuläret. Inkludera gärna eventuella frågor som du har. Informationen skickas direkt till skolan och den som är ansvarig kommer sedan att återkomma till dig.

Hitta till utbildaren

IU International University of Applied Sciences - Sweden



Highlights