Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Lönespecialist, distans Malmö

Iterum
Sammanfattning
Yh-utbildning
Distans, Malmö
2 år
75 %
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Läs mer och ansök på iterum.se - Malmö

Lönespecialist, distans Malmö

Bli lönespecialist genom Iterums distansutbildning!Hög efterfrågan på lönespecialister

Lönefunktionen är en allt viktigare del i företagens samlade personalfunktion. Efterfrågan på arbetsmarknaden efter välutbildade lönespecialister är mycket stor och ser ut att vara så även i framtiden.

Iterums utbildning till lönespecialist ger dig gedigen kompetens för praktiskt och självständigt arbete som lönespecialist både i det privata näringslivet samt i offentlig verksamhet. Utbildningen tillgodoser ett växande behov av lönespecialister både i den lilla och den stora organisationen.

Utbildning på deltid (75%) och distans 

Utbildningen sker på 75 procents studietakt och tar två år att genomföra. Regelbundna träffar genomförs i Iterums utbildningslokaler i Malmö.

Ett yrke i ständig utveckling

Det häftiga med löneyrket är att det är i ständig utveckling. Det krävs fortbildning hela tiden och du kommer aldrig att stagnera. Det är ett omväxlande och utvecklande jobb.

För mer information om Lönespecialist, distans Malmö, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Ansökan

Du ansöker till utbildningen via webbansökan på Iterums hemsida.

Behörighetskrav

  • Gymnasieexamen
  • Matematik 2a, 2b eller 2c alternativt Matematik B
  • Företagsekonom 2 eller Företagsekonomi B alternativt Småföretagande B
  • Engelska 6 eller Engelska B
  • Svenska 2 eller Svenska B alternativt Svenska som andraspråk 2 eller Svenska som andraspråk B

Om du inte uppfyller behörighetskraven kan det ändå finnas en möjlighet att bli antagen. Om du har motsvarande kunskaper genom annan utbildning och/eller yrkeserfarenhet kan du i din ansökan åberopa reell kompetens.

Urvalsgrunder

Om antalet behöriga sökande överstiger antalet utbildningsplatser görs ett urval baserat på följande kriterier:

  • Särskilt prov: Skriftligt webbaserat prov som testar färdigheter inom logiskt tänkande, språkförståelse samt förmåga att hämta och analysera information från olika källor.
  • Betyg: Meritpoäng ges för betyg C, VG, 4 eller högre i de kurser som utgör behörighetskrav (se ovan). Reell kompetens likställs med betyg E, G eller 3 och ger inga meritpoäng.

Examen, diplom m.m.

Avslutad utbildning med godkänt betyg i samtliga kurser ger en yrkeshögskoleexamen.

Kostnader

Utbildningen är avgiftsfri. Kurslitteratur samt resor och boende i samband med träffar på studieorten bekostas av den studerande. Detsamma gäller om LIA-platsen förläggs på annan ort än hemorten. Utbildningen berättigar till studiemedel från Centrala studiestödsnämnden.

Iterum


Läs till lönespecialist och redovisningsekonom på Iterum

Populär och engagerad skola

Iterum verksamhets- och individutveckling är ett utbildningsföretag med stor erfarenhet av att utbilda inom kompetensområdena lön, ekonomi och arbetsmiljö. Vi bedriver flertalet av våra utbildningarna på distans och har därmed stor erfarenhet av e-lärande. I en översyn av distansutbildning inom yrkeshögskolan 2016 lyfts Iterum fram som ett mycket gott exempel av Myndigheten för yrkeshögskolan gällande vårt upplägg, distanspedagogik och kvalitet.

Iterum har utbildat drygt ca 850 lönespecialister och 300 redovisningsekonomer över hela landet sedan 2002 respektive 2013. Vi bedriver också vidareutbildning inom dessa områden.

Vi drivs av se människor utvecklas och nå sina yrkesmål samtidigt som vi är stolta över att "Vi utbildar de mest efterfrågade"

Iterum erbjuder följande YH-utbildningar:

Du ansöker till utbildningarna på Iterums hemsida. 

Visa alla utbildningar med Iterum

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Lönespecialist, distans Malmö

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Recensioner

Student på termin 2
(5)
Jag läser just nu min andra termin på Iterums lönespecialistutbildning (Distans, Malmö). Så här långt in i utbildningen är jag MYCKET nöjd. Jag har studerat på eftergymnasialnivå tidigare också, såväl på distans som på plats - och detta är den bästa utbildning jag har gått! Alla lärare vi har haft hittills har varit väldigt pedagogiska, kunnig...
Visa mer
Lina - blivande lönespecialist
(5)
Jag är i fullgång med termin 2 på Iterum och jag STORM TRIVS! Lärarna är mycket pedagogiska och stöttande!! Kunskapen och hjälpmedlen för att finna svar och mer förståelse är över förväntan! Man får känslan av att de finns där så fort man behöver dem. Det är med skräckblandad förtjusning (på ett positivt sätt) som jag längtar efter min exam...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in