Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Läs till lönespecialist och redovisningsekonom på Iterum Education

Populär och engagerad skola

Iterum Education är ett utbildningsföretag med stor erfarenhet av att utbilda inom kompetensområdena lön, ekonomi och arbetsmiljö. Vi bedriver flertalet av våra utbildningarna på distans och har därmed stor erfarenhet av e-lärande. I en översyn av distansutbildning inom yrkeshögskolan 2016 lyfts Iterum Education fram som ett mycket gott exempel av Myndigheten för yrkeshögskolan gällande vårt upplägg, distanspedagogik och kvalitet.

Iterum Education har utbildat drygt ca 950 lönespecialister och 450 redovisningsekonomer över hela landet sedan 2002 respektive 2013. Vi bedriver också vidareutbildning inom dessa områden.

Vi drivs av se människor utvecklas och nå sina yrkesmål samtidigt som vi är stolta över att "Vi utbildar de mest efterfrågade"

Iterum erbjuder följande YH-utbildningar:

Du ansöker till utbildningarna på Iterum Educations hemsida. 


För mer information om Iterum, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Iterum

Yh-utbildning
Ekonomi Längd Ort
Lönespecialist med systeminriktning, distans Stockholm 2 år Distans
Lönespecialist, distans Östersund Distans
Redovisning / Bokföring
Redovisningsekonom, distans Stockholm 2 år Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Iterum

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Iterum

Iterum


Tel: 08-675 07 70
www.iterum.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 42 recensioner.

Denise Demet Yildiz
(5)
Jag har precis påbörjat min utbildning. Yrkesutbildarna är grymt bra. Dem är ödmjuka, pedagogiska. Dem är lyhörda och trycker hela tiden på att om vi behöver hjälp, ställa en fråga eller bara diskutera så är vi alltid välkomna att skriva till dem och svar ges alltid inom 24h (vardagar).
Theres
(5)
Detta är en tuff utbildning men det är SÅ värt allt slit. Ute på LIA (praktik) märks det tydligt vilken hög klass det är på Iterums utbildningar. Engagerade lärare och en effektiv utlärningsmetod som gör det svårt att bara glida med. Du får lite "extra allt". Men var beredd på att det är heltidsstudier, inget snack om den saken. Jag rekommendera...
Visa mer
Kristine
(5)
Ville byta karriär men ville inte sluta jobba. Redovisningsekonom på distans kändes bra och är ett av de bästa beslut jag tagit. Genomtänkta föreläsningar på nätet. Smidiga inlämningar, snabb återkoppling och mycket engagerade lärare som stöder och följer noga din utbildning. På mina LIA har alla beundrat höga nivå man kommer som praktikant. Ver...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in