Om skolan

 Interiörskolan har inredningskursen ”Certifierad inredare, homestylist och inredningskonsult” som vänder sig till dig som vill kunna titulera dig inredare och arbeta med inredning professionellt eller för dig som bara vill känna dig trygg i dina kunskaper och inredningsval, antingen privat eller som yrke. Du kommer efter inredningsutbildningen kunna redogöra för och förstå varför du gjort de val du gjort.

Utbildningsmaterialet får du tillgång till via din elevportal där du också kan följa hur långt du har kommit i utbildningen. Du får även fysisk material hemskickat till dig under utbildningens gång. Inga förkunskaper krävs, endast ett stort intresse för inredning. I elevportalen kan du även chatta med andra elever som är inloggade samtidigt.

Eftersom det är en distanskurs där du bestämmer tempo själv kan du läsa vår inredningsutbildning vid sidan av arbete eller studier.

Du har alltid tillgång till din kursledare som guidar dig i dina frågor så du kan nå dina drömmar.

Jag som driver Interiörskolan heter Jennie och jag brinner för inredning, färg och form. Jag har arbetat med grafisk formgivning hela mitt arbetsliv så steget att utbilda mig till inredare var inte stort. Jag arbetar efter metoden Feng shui och älskar förändringen jag kan åstadkomma i ett rum eller ett helt hem. Det är också enligt metoden Feng shui jag lär ut till mina elever. I mitt företag Inrett och klart tar jag även inredningsuppdrag som inredare och homestylist.

Feng shui är en lära från Kina som togs fram för ca 3000 år sedan. Feng shui betyder vind och vatten och i Kina lärde man sig tidigt att tolka sambandet mellan människors omgivning och deras välbefinnande. Vi påverkas alla av vår omgivning, på arbetsplatsen, hemma och i offentliga miljöer. Du känner snabbt om en miljö känns trivsam eller inte och det kan bero på möblering, material, färgsättning eller t ex ljus och symboler.


För mer information om Interiörskolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Interiörskolan

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Interiörskolan

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Inteiörskolan Facebook


Hitta till utbildaren

Interiörskolan


Mobil 0705-13 08 14
https://www.interiorskolan.se/


Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 58 recensioner.

Malgorzata

Kursen passar dig som vill fördjupa sina kunskaper om inredning och styling. Tack vare distansutbildning kan du kombinera arbete/hem med lärande. Hjälpsam lärare med bra kommunikation. Fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar.

Susanne

En bra utbildning med roliga uppgifter. Jag lärde mig massor och vågar nu blanda färger och former som aldrig förr. Det passade också bra för mig att utbildningen var på distans. Rekommenderar verkligen denna utbildning och ett stort tack till dig Jennie.

@inredningifokus

Fantastiskt bra utbildning till ett överkomligt pris! För mig passade det utmärkt denna online utbildning utan fysiska träffar, då jag annars hade haft svårt att ta ledigt från mitt heltidsjobb för att delta fysiskt vid workshops och/eller vid liknande träffar. Tydligt och bra upplägg, genomtänkt, bra med de fyra Blocken. Snabba svar vid frå...

Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in