Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Interiörskolan

Interiörskolan har inredningskursen ”Certifierad inredare och diplomerad homestylist” som vänder sig till dig som vill kunna titulera dig inredare och arbeta med inredning professionellt eller för dig som bara vill känna dig trygg i dina kunskaper och inredningsval, antingen privat eller som yrke. Du kommer efter inredningsutbildningen kunna redogöra för och förstå varför du gjort de val du gjort.

Utbildningsmaterialet får du tillgång till via din elevportal där du också kan följa hur långt du har kommit i utbildningen. Du får även fysisk material hemskickat till dig under utbildningens gång. Inga förkunskaper krävs, endast ett stort intresse för inredning. I elevportalen kan du även chatta med andra elever som är inloggade samtidigt.

Eftersom det är en distanskurs där du bestämmer tempo själv kan du läsa vår inredningsutbildning vid sidan av arbete eller studier.

Du har alltid tillgång till din kursledare som guidar dig i dina frågor så du kan nå dina drömmar.

Jag som driver Interiörskolan heter Jennie och jag brinner för inredning, färg och form. Jag har arbetat med grafisk formgivning hela mitt arbetsliv så steget att utbilda mig till inredare var inte stort. Jag arbetar efter metoden Feng shui och älskar förändringen jag kan åstadkomma i ett rum eller ett helt hem. Det är också enligt metoden Feng shui jag lär ut till mina elever. I mitt företag Inrett och klart tar jag även inredningsuppdrag som inredare och homestylist.

Feng shui är en lära från Kina som togs fram för ca 3000 år sedan. Feng shui betyder vind och vatten och i Kina lärde man sig tidigt att tolka sambandet mellan människors omgivning och deras välbefinnande. Vi påverkas alla av vår omgivning, på arbetsplatsen, hemma och i offentliga miljöer. Du känner snabbt om en miljö känns trivsam eller inte och det kan bero på möblering, material, färgsättning eller t ex ljus och symboler.


För mer information om Interiörskolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Estetiska utbildningar
Hantverk Längd Ort
Inredning – Certifierad inredare och diplomerad homestylist – distans Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Interiörskolan

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Interiörskolan


Mobil 0705-13 08 14
https://www.interiorskolan.se/


Inteiörskolan Facebook


Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 26 recensioner.

Maja
(5)
Jag kommer verkligen ha användning för det jag lärde mig i utbildningen. Uppgifterna var mycket lärorika och roliga! Jag läste utbildningen vid sidan av jobb och jag måste säga att det passade perfekt med en distansutbildning. Läraren återkopplade mycket snabbt och kom med konstruktiv kritik där det behövdes. Kan verkligen rekommendera den här...
Visa mer
Sara H.
(5)
Givande material med mycket bra och roliga uppgifter. Funkade bättre med distansutbildning än vad jag trodde och det passar ju extra bra i dessa tider. Jag kommer verkligen ha nytta av det jag lärt mig i denna utbildning. Det gick snabbt och lätt att få svar på frågor.
Moa
(5)
Denna utbildning har passat mig superbra som jobbat heltid under tiden man gått denna kurs. Jag är riktigt nöjd med hur utbildningen var upplagd och hur mycket kunskap den har givit mig. Man kan räkna med otroligt bra hjälp och lärorik feedback! Detta är en utbildning som är värd att ta, oavsett om man gör det av rent intresse eller om man vill ...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in