Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Certifierad PT-utbildning på distans!

Vi förstår att du inte har obegränsat med tid. Det är därför vi har skapat en intensivutbildning på distans. Du slipper resvägen till och från skolan. Du kan lyssna på alla föreläsningar i lugn och ro hemma framför dator, telefon eller surfplatta.
Vi var först i Sverige med att gå över till detta utbildningsformat och idag är vi överlägset störst. Vi hjälper hundratals personer att utbilda sig och få jobba som personliga tränare varje år. 

Förutom att vi utbildar dig i det vanliga som anatomi, fysiologi, näringslära, kosttillskott, skador, träningslära och grundrörelser så ger vi dig även alla verktyg du behöver i praktiken. Vi pratar om vad det är för skillnad på att vara anställd på en gymkedja och på att vara "egen". Vi förmedlar våra små tips som vi plockat upp genom åren som tränare, som hur du enklast skaffar klienter. Men viktigast av allt är att vi lär er att hela tiden ligga steget före alla andra tränare där ute. Hur man jobbar digitalt och uppdaterat.

Du som elev har vårt fulla stöd före, under och efterutbildningen. När du är klar med din examination läggs du till i gruppen för alla som klarat utbildningen. Där finns läkare, kiropraktorer, sjukgymnaster och hundratals PTs. Denna grupp kommer väl till hands när du stöter på problem i arbetslivet, behöver ett bollplank eller bara vill få inspiration.


För mer information om Intensive PT, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Utbildningar Ort
Certifierad PT Utbildning på distans Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Intensive PT

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Intensive PT

Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm

Tel: 08 - 409 111 50
www.intensivept.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 34 recensioner.

Jens Moberg
(5)
Bästa beslutet jag tagit är att gå Pt utbildning via intensivept. En otroligt komplex utbildning med kompetenta föreläsare. Jag rekommenderar verkligen denna utbildning! Väldigt lärorik med tuff tentamen men då är det en proffsig utbildningen också! Stort tack Intensivept
Angelica
(5)
Fantastisk utbildning! Grymt bra upplägg med fantastiska lärare och praktiska helgen var pricken över i:et! Du får ta det i ditt egna tempo och får med dig så mycket mer än kunskap om träning!
William Berner
(5)
Verkligen en bra utbildning aldrig haft så kul men även lärt mig så mycket
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in