Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Affärsutveckling Unified Commerce

IHM Business School
Sammanfattning
Korta YH-utbildningar
Distans
24 veckor
Deltid
CSN-berättigad
Startdatum: Preliminär start 2023. - Distans
Affärsutveckling Unified Commerce

Affärsutveckling Unified Commerce

Vill du utveckla dig och få ett helhetsperspektiv över digital handel? Affärsutveckling Unified Commerce är utbildningen som ger dig verktygen att jobba med affärsutveckling av fysiska och digitala butiksformat enligt Unified Commerce-modellen.

Vill du jobba med affärsutveckling inom retail och e-handel med fokus på omnikanal och unified commerce? Distansutbildningen Affärsutveckling Unified Commerce ger dig kompentens att bedriva försäljning inom fysisk och digital handel genom digitaliseringskoncept och säljfrämjande åtgärder.

Jobbar du eller har du jobbat inom butiksledning eller merchandising och vill utveckla dig inom digital försäljning och digitala butikskoncept? Lär dig mer om välfungerande e-handelsflöden, digitala och analoga försäljningsaktiviteter, butiks- och handelskoncept samt säljfrämjande ågärder inom den digitala och fysiska miljön.

Utbildningen sker på distans, vilket gör det möjligt att studera utbildningen var du än bor eller befinner dig.

För mer information om Affärsutveckling Unified Commerce, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

ÄR DU BEHÖRIG?

För att ansöka krävs det att du har:

 • Grundläggande behörighet– slutbetyg från ett fullständigt nationellt eller specialutformat program i gymnasieskolan med lägst betyget Godkänt i minst 2 250 gymnasiepoäng eller motsvarande.
 • Minst ett års yrkeserfarenhet på heltid (deltid omräknas till heltid) som Butiksledare/Butikschef, Merchandiser eller motsvarande. Endast tjänstgöring som omfattar halvtid eller mer inräknas som yrkeserfarenhet.
  Alternativt:
 • Examen från minst ettårig eftergymnasial utbildning på heltid (deltid omräknas till heltid) inom butiksledning, merchandising eller motsvarande.

Följande dokument/filer krävs för att din ansökan skall bedömas som komplett:

 • Gymnasiebetyg
 • CV med tydlig beskrivning av dina arbetsroller
  och/eller:
 • Examensbevis från yrkeshögskola eller högskola.

Kursinnehåll

 • Digitala butikskoncept (30 poäng)
 • Köpbeteende och Omnikanalshandel (30 poäng)

Efter utbildningen

Du fördjupar din kompetens i affärsutveckling inom retail och e-handel med fokus på omnikanal och unified commerce. Utbildningen rustar dig för en arbetsroll med ansvar, ledning och utveckling av digitalisering av butikskoncept samt inom säljfrämjande åtgärder i en digital och fysisk miljö, vilket blir en förutsättning för att butiker och kedjor ska kunna påbörja och klara av en digital transformation och uppnå en sömlös kundupplevelse med ett enhetligt digitalt ekosystem.

Digitaliseringen har under flera års tid påverkat handeln och genererat förändrade köpbeteende med nya krav och behov hos kunderna. För att kunna överleva på en alltmer tuffare marknad så krävs att man som butik kan förena och integrera fysiska och digitala butiksformat, och detta utifrån Unified Commerce-modellen, där kundupplevelse är sömlös oavsett vilken kanal kunden rör sig i.

Efter utbildningen kommer du kunna jobba med ansvar och ledning inom affärsutveckling av fysiska och digitala butiksformat enligt unified commerce-modellen.

Kostnader

Utbildningen är avgiftsfri och berättigar till både lån och stöd från Centrala Studiestödsnämden (CSN). Kostnad för litteratur tillkommer.

Att studera på distans

HUR FUNKAR DET ATT LÄSA PÅ DISTANS?

 • Undervisningen startar med att du går igenom inspelat material från lärare ​
 • Du får instuderingsfrågor, övningar och reflektionsuppgifter som ska lösas antingen individuellt eller i grupp ​
 • Du träffar övriga kursdeltagare i ett live-forum för att dyka djupare i vissa utvalda ämnen och diskutera de mest aktuella frågorna. Dessa spelas in och går att titta på i efterhand.

IHM Business School

IHM utvecklar kompetensen som utvecklar näringslivet.

Världen förändrar, följer du med? IHM ger dig förmågan att förändra och förändras med kompetensen som framtidens arbetsmarknad kräver. Hos oss får entreprenörer och intraprenörer omge sig med likasinnade och sporra varandra till vassare idéer. Med aktuell och relevant kunskap...


Läs mer om IHM Business School och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Affärsutveckling Unified Commerce

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

IHM Business School

Fabriksgatan 25
41250 Göteborg


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in