Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Kommunicera med film

House of Minds
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Distans
24 veckor
Startdatum: 2023-01-17 - Distans
Sista ansökan: 2023-01-10
Kommunicera med film

Om utbildningen

Gå onlineutbildningen Kommunicera med film på House of Minds

Vad lär du dig på utbildningen Kommunicera med film?

Du lär dig att på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt producera relevanta filmer för din verksamhet och din målgrupp. Du lär dig skapa film som når fram i mediebruset. Som berör, påverkar och väcker känslor (impact). Som omvärlden minns och pratar om (viral spridning, storytelling). Som är äkta, transparenta och ärliga. Som kommer från hjärtat, som fungerar och som vill förmedla något viktigt. Du får tillgång till nycklarna bakom professionell film för att lyckas i olika kanaler och sociala medier.

Vem ska gå utbildningen Kommunicera med film?

Den breda målgruppen är medarbetare med ansvar för kommunikation i alla landets organisationer. Kompetensbehovet är stort i näringslivet, inom offentlig verksamhet och hos ideella organisationer. Även kommunikations-, event- och besöksnäringen behöver tänka mer film i alla medier och kanaler. Ledning, HR, PR, IT, marknad och försäljning behöver stärka denna kompetens för att bibehålla konkurrenskraft. Designbyråer och branding-konsulter är exempel på yrkesroller som måste kunna berätta och beröra på bästa sätt med film och rörligt material.

För mer information om Kommunicera med film, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Examen & Intyg

Efter godkänd kunskapskontroll får du ett diplom som bevis för din nya kompetens. Självklart är vi också gärna din referens inom området om du vill det.

Kostnader

26 000 sek inkl. moms.

House of Minds

House of Minds - ett viktigt steg mot ny kunskap och nya perspektiv

Kompetens och engagemang går hand i hand för att du och vi ska lyckas. I stort och smått. Hos oss är du stjärnan och vi ger dig verktygen och kunskapen. Våra föreläsare och medarbetare tillhör de mest erfarna och framgångsrika...


Läs mer om House of Minds och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kommunicera med film

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

House of Minds

Johannesfredsvägen 5
168 69 Bromma

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in