Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Inga recensioner än

Kompletterande pedagogisk utbildning inriktning mot årskurs 7-9 - Engelska - 60 hp

Högskolan i Gävle, i Gävle (+1 orter)
Längd
60 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Se skolans hemsida (+2 starter)
Utbildningsform
Klassrum, Distans
Längd
60 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Se skolans hemsida (+2 starter)
Utbildningsform
Klassrum, Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

Välj mellan 2 startdatum

Se skolans hemsida

  • Klassrum
  • Gävle

Se skolans hemsida

  • Distans
  • Distans

Om utbildningen

Högskolan i Gävle

Kompletterande pedagogisk utbildning - Engelska

Har du redan en examen i engelska på grundnivå kan du söka till Kompletterande pedagogisk utbildning med inriktning mot årskurs 7-9 i engelska.

Om utbildningen

Det behövs fler behöriga lärare i skolan. Tillsammans med din tidigare utbildning i engelska leder denna utbildning till en ämneslärarexamen som ger dig behörighet att undervisa i ämnet på högstadiet.
Utbildningen består av 20 hp ämnesstudier med didaktisk inriktning, 20 hp studier inom utbildningsvetenskaplig kärna samt 20 hp verksamhetsförlagd utbildning som innebär praktik på en skola. VFU är under HT22 förlagd till veckorna 45-51 och under VT23 till veckorna 6-13. Det finns möjlighet att göra VFU i närheten av hemorten.
Utbildningen ges på distans med 1-2 träffar per termin på Högskolan i Gävle.

För mer information om Kompletterande pedagogisk utbildning inriktning mot årskurs 7-9 - Engelska - 60 hp, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Högskolan i Gävle?

Bostadsgaranti

Behov på

arbetsmarknaden

Distansutbildningar

Så ansöker du

Förkunskapskrav

Grundläggande behörighet på grundnivå samt Generell examen om 180 hp på grundnivå inom en huvudområdesgrupp enligt SFS 2021:1336, eller Yrkesexamen enligt SFS 2021:1336 eller Äldre generell examen om lägst motsvarande 180 hp och som motsvarar en huvudområdesgrupp enligt 2021:1336, eller Äldre yrkesexamen som motsvarar en yrkesexamen enligt SFS 2021:1336 Endast examen från land som är part i konventionen om erkännande av bevis avseende högre utbildning i Europaregionen den 11 april 1997 kan ligga till grund till särskild behörighet (SFS 2021:1336).

Urval

Högskolepoäng

Examen & Intyg

Utbildningen leder till en ämneslärarexamen i engelska för högstadiet Därmed kan du söka lärarlegitimation hos Skolverket och bli behörig lärare i engelska på högstadiet.

Högskolan i Gävle Facebook

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kompletterande pedagogisk utbildning inriktning mot årskurs 7-9 - Engelska - 60 hp

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Studera på Högskolan i Gävle

Gör som 16 000 andra – plugga på Högskolan i Gävle! Vi erbjuder dig ett brett utbud av unika och utmanande utbildningar. Hos oss hittar du allt från lärar- och ekonomutbildning till kriminolog- och civilingenjörsutbildning. Hos oss kan du välja...

Läs mer om Högskolan i Gävle och visa alla utbildningar.

Highlights