Enskilda kurser (Komvux)

Orienteringskurs repetition inför Matematik 4

Hermods VUX, i Stockholm (+5 orter)
Nästa startdatum
Utbildningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Välkommen till Orienteringskurs repetition inför Matematik 4. Kursen består av tre moduler som tillsammans utgör en repetition av det du lärt dig i underliggande kurser, och som du behöver för att klara Matematik 4.


Efter utbildningen

Har du repeterat dina kunskaper inom matematik.


Förkunskaper och behörighet

Orienteringskurs repetition inför matematik 4 bygger på kunskaper från kurserna Matematik 3b eller 3c eller Matematik C.

För att ansöka om utbildning på gymnasial nivå så behöver du vara folkbokförd i den kommun där du ska söka utbildningen. Det beror på att det är din kommun som sköter antagningen och som beslutar om du får läsa utbildningen du sökt eller ej.

Du ska ha fyllt 20 år, eller om du fyller 20 under året så får du påbörja dina studier under andra kalenderhalvåret (hösten). Har du slutbetyg från gymnasiet får du börja studera trots att du inte fyllt 20 år.


Innehåll och upplägg

I kursen hänvisar vi till sidor i den bok vi använder i Ma 3c. På Novos startsida hittar du de uppgifter du behöver för att köpa boken. Har du redan en annan Ma3c-bok än den vi använder, går det att använda den – fast då stämmer förstås inte sidhänvisningarna.

Varje modul innehåller ett eller flera övningstest, som är automaträttade. Du kan göra testen hur många gånger som helst, så skulle det inte gå bra på något test får du repetera och försöka igen lite senare. Ibland dyker det upp en uppgift som är markerad med blå text – dessa är lite svårare.

I varje modul finns ett automaträttat prov. Här bör du klara 75%. Provet kan du endast göra en gång, och du har 60 min på dig att genomföra det. Påbörja alltså inte provet utan att först ha gjort testerna.

För mer information om Orienteringskurs repetition inför Matematik 4, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 startdatum

Flexibel

  • Klassrum
  • Hallstahammar

Flexibel

  • Klassrum
  • Nyköping

Flexibel

  • Klassrum
  • Växjö

Varför välja Hermods VUX?

CSN-berättigad

Distansutbildningar

86% rekommenderar denna utbildning

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Orienteringskurs repetition inför Matematik 4

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Hermods VUX
Luntmakargatan 34
111 37 Stockholm

Vuxenutbildning på distans eller flexibelt i klassrum Hermods erbjuder ett brett och modernt utbud av vuxenutbildning. Hos oss kan du läsa om du saknar högskolebehörighet, vill byta yrke eller önskar höja din kompetens. Vi erbjuder över 150 gymnasiekurser och yrkesutbildningar...

Läs mer om Hermods VUX och visa alla utbildningar.

Highlights