Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

IT-utvecklare

Hermods VUX
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Distans, Östersund
Svenska
Distans
Startdatum: Flexibel - Distans

IT-utvecklare

Utbildningen IT-utvecklare ger dig breda kunskaper och färdigheter som efterfrågas både inom industrin och tjänstesektorn. Så vad gör en IT-utvecklare? I framtiden som IT-utvecklare kan du arbeta bland annat som IT-nätverksutvecklare, projektledare, webbdesigner eller webbadministratör. Utbildningen riktar sig till dig med ett stort intresse för IT och webb. I utbildningen får du lära dig om programmering, webbutveckling och att skapa hemsidor. Det växande IT-molnet påverkar miljön och datoranvändningen har förändrat människors sätt att arbeta tillsammans. Utbildningen ger dig därför en inblick i ledarskap och hur du anpassar organisationen efter dessa nya utmaningar!

Efter utbildningen

IT-utvecklare och behovet av dem på arbetsmarknaden är i ständig tillväxt då världen, våra samhällen, och företag blir mer fokuserat inriktade på digitalisering. Att studera IT-utveckling i den nuvarande arbetsmarknaden är en investering för framtiden som kommer ge dig goda chanser till anställning direkt efter genomförd utbildning. Med en utbildning inom IT-utveckling kan du arbeta bland annat som IT-nätverksutvecklare, projektledare, webbdesigner eller webbadministratör.


Förkunskaper och behörighet

Se om du är behörig att läsa gymnasial vuxenutbildning.


Innehåll och upplägg

Utbildningen IT-utvecklare bistår med de rätta kunskaperna och kompetensen som gör det möjligt för dig att vara delaktig och i framkanten av att bygga upp den digitala framtiden. Under utbildningens gång kommer du bland annat få lära dig hur du programmerar, arbetar med webbdesign, och även ledarskap inom en organisation. 

Yrkesutbildningen IT-utvecklare innehåller följande kurser:

 • Datorteknik 1b   
 • Programmering 1  
 • Webbutveckling 1  
 • Webbserverprogrammering 1
 • Gränssnittsdesign 
 • Dator och nätverksteknik 
 • Miljö- och energikunskap
 • Programmering 2
 • Webbserverprogrammering 2
 • Webbutveckling 2
 • Ledarskap och organisation


Bra att veta:     

 • Alla våra yrkesutbildningar innehåller APL (arbetsplatsförlagt lärande) motsvarande minst 15%.
 • Yrkesutbildningen ger förutom betyg ett diplom som bevis på din kompetens.
 • I Östersund ges en även en introduktionskurs på 20 poäng.
   

Här hittar du kurslitteraturlistan.               

Hermods hjälper människor nå sina mål och yrkesdrömmar. Vi har sedan över 120 år tillbaka utvecklat program och kurser för Komvux och Komvux – Yrkesutbildningar, Yrkeshögskolor, Gymnasieskolor, Arbetsmarknadsutbildningar, samt SFI (Svenska För Invandrare) och andra utbildningar för personer nya inom Sverige. Hermods har utbildningsprogram och kurser för de flesta branscher och yrken, allt från yrkesutbildningar inom Data, IT och teknik till ekonomi och juridik, samt allt däremellan.          

För mer information om IT-utvecklare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Hermods VUX

Hermods VUX

Vuxenutbildning på distans eller flexibelt i klassrum Hermods erbjuder ett brett och modernt utbud av vuxenutbildning. Hos oss kan du läsa om du saknar högskolebehörighet, vill byta yrke eller önskar höja din kompetens. Vi erbjuder över 150 gymnasiekurser och yrkesutbildningar...


Läs mer om Hermods VUX och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: IT-utvecklare

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hermods VUX

Luntmakargatan 34
111 37 Stockholm


Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in

Du kanske också är intresserad av: