Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Music Industry Diploma

DMG Education
Sammanfattning
Utbildare: DMG Education
Utbildningstyp: Yrkesutbildning
Utbildningsort: Distans
Längd: 10 veckor
Utbildningstakt: Deltid
Studiestöd: Nej
Språk: Svenska

Videoreportage

Music Industry Diploma

Music industry diploma - DMG Education

Nyfiken på att jobba i den ständigt utvecklande musikbranschen? Med denna onlinekurs får du inblick i de viktigaste delarna, lära dig driva kreativa projekt och skapa effektiva mål för din karriär!


OM KURSEN 

Music Industry Diploma är en skräddarsydd onlinekurs, som är både intensiv och flexibel, perfekt vid sidan av annan sysselsättning. Du får grundläggande kunskap och rätt förutsättningar för att kunna positionera dig själv och bli eftertraktad i den växande musikindustrin. Alla utbildningar hos DMG Education är framtagna efter faktiska behov i branschen.


INNEHÅLL

Effektiv målsättning
Börja bygg din motivering, och använd rätt verktyg för att göra din karriär mer strukturerad och målinriktad. Att arbeta medvetet med mål är nyckeln till det individuella utvecklingsarbetet som tar dig framåt, men även för en väl fungerande organisation.

Musikbranschen
Få en övergripande syn av bolagen med mest påverkan i dagens musikbransch, allt från majors och indies till nya affärsmodeller och digitala tjänster. Med brett nätverk bakom oss, får du inblick i de olika roller som både finns och formas inom industrin.

Management
Skapa en tydligare bild av en managers funktion, som ändras i takt med den digitala utvecklingen. Lär dig projektledning som driver artister och musik framåt idag, här ingår allt från den kreativa aspekten och smarta verktyg till förhandling och avtal.

Kreativ marknadsföring
Lär dig att kommunicera kreativt i dagens klimat. Här ingår det att kunna bygga varumärken, nå rätt målgrupp och skapa strategier för lanseringar eller sociala medier. Allt för att kunna sälja en produkt, tjänst eller upplevelse i musikbranschen.

Personligt entreprenörskap
Hitta ditt rätta driv, tankesätt och utvecklingsmöjlighet med oss. Vi stöttar dig i att använda ett entreprenöriellt tänk för att ta din karriär framåt. Ta hjälp av modeller och verktyg för att strukturera, planera och genomföra dina projekt - online eller offline.

Så ansöker du

ANMÄLAN

Anmäl dig till kursen genom utbildningens hemsida


HUR GÅR DET TILL ATT STUDERA VIA DISTANS MED OSS?

Studera helt online genom våra plattformar, enkelt och smidigt. Föreläsningar med kursansvarige sker 1 gång per vecka. Du får även exklusiva föreläsningar och frågestunder med experter från branschen. Allt spelas in och sparas på vår plattform, där du har tillgång till allt material som text, video, diskussioner och e-böcker. Här kan du även kommunicera med kursansvarig samt övriga deltagarna. Rekommenderad studietid: 8-10 h/vecka. Men det är du som bestämmer var, när och i vilken takt.

Examen & Intyg

EFTER KURSEN

Efter avklarad kurs blir du tilldelad ett diplom från DMG Education, som påvisar att du lärt dig de kunskaper och färdigheter som efterfrågas av musikbranschen. Bli en del av vårt nätverk, få större möjlighet till arbete, och bana väg för drömmar.
Du får:

  • Diplom från DMG Education
  • De viktigaste kunskaperna och färdigheterna som efterfrågas av musikbranschen
  • Inspiration och motivation från kursansvarige
  • Möjligheten att utvidga sitt egna nätverk med hjälp av DMG Education´s branschnätverk

Kostnader

Kursavgiften är 4 990 SEK inkl. moms. (Kurslitteratur ingår i avgiften)

DMG Education

DMG Education

Drömmer du om att utvecklas inom musik- och underhållningsindustrin? Vill du få in foten i en eftertraktad bransch? Allt detta kan du göra online vid DMG Education. DMG Eductions vision är att skapa en arena mellan studier och arbetslivet. En...


Läs mer om DMG Education och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om utbildningen: Music Industry Diploma.


En intresseanmälan ger dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsarrangören


Du blir kontaktad och får mer information - För att kunna ta rätt beslut


En intresseanmälan är ingen bokning. Du förbinder dig inte till något

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Recensioner

Daniel T   |   2017-11-13
En både övergripande och djupgående kurs som tar dig igenom branschen på 10 veckor.
          (5)
Joel Edström   |   2017-11-13
Music Industry Diploma är en utbildning för dej som har ett driv att jobba inom musikbranschen. Med denna utbildning kartlägger du dina kunskaper, utvecklar dem och hittar startlinjen i din framtida karriär, samtidigt som du har möjligheten att be om råd, diskutera med lärarna och studeranden, var du än befinner dej.
          (5)
O.B   |   2017-11-13
Den var strålande, toppenkul tyckte jag och man fick en lite större inblick om det mesta inom branschen kändes det som, vill bara lära mig mer nu! :)
          (4)