Visa distansutbildningar.se som: Mobil

DMG Education - distansutbildningar

Uppfyll dina musikdrömmar hos DMG Education

Drömmer du om att utvecklas inom musik- och underhållningsindustrin? Vill du få in foten i en eftertraktad bransch? Allt detta kan du göra online vid DMG Education.

DMG Eductions vision är att skapa en arena mellan studier och arbetslivet. En vision som har resulterat i branschförankrade onlineutbildningar för studenter som vill utveckla sina färdigheter, kunskaper och attityder i framtidens musik- och underhållningsbransch.

För att minska glappet mellan studentlivet och det stundande arbetslivet erbjuder DMG Education utbildning, coachning och vägledning som kan leda till möjligheter och kunskaper för att kunna vara del av, och bidra till, musik- och underhållningsbranschens utveckling.

YH-utbildningar

DMG Educations YH-utbildningar är en utbildningsarena som binder samman studenter med ledande aktörer inom olika branscher. Här erbjuds onlinebaserade utbildningar på distans inom entreprenörskap, musik och underhållning som noga tagits fram av vår ledningsgrupp, aktörer från branschen och utbildningsanordnaren.

Diplomutbildningar

Diplomutbildningar är en utbildningsform innehållandes kortare kurser inom olika ämnen som syftar till att utveckla antingen dig som individ eller er som företag eller organisation. Alla kurser är helt onlinebaserade och möjliggör att man kan studera från var som helst.


För mer information om DMG Education, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Utbildning Ort
Career Development for Artists Distans
Live Music: Booking and Planning Distans
Music Business Developer Distans
Music Management Distans
Music Marketing Distans

Visa alla

Videoreportage

DMG Education Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med DMG Education

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

DMG Education

Linnégatan 6
114 47 Stockholm

Tel: +46 (0) 70-353 92 96
www.dmgeducation.se

Recensioner

Jean Moreno   |   2018-12-17
Bra kursplan med föreläsningar som är enkla att förstå. Passar både dom som är nya inom marknadsföring men även de som vill få mer inblick i marknadsföring inom musikbranschen.
          (5)
Vanessa Eriksson   |   2018-04-06
Music industry diploma är en kurs för dig som vill lära dig om musikindustrin på distans och få en start om hur man driver eget företag och bli egen entreprenör. Det här är en kurs som du kan börja med oavsett om du är nybörjare inom musikbranschen eller om du har jobbat längre huvudsaken är att du är intresserad och tycker att det är roligt! ...
Visa mer
          (5)
Sana   |   2018-04-03
Den här kursen hjälpte min framtid och det betyder så mycket för mig. Fanns allt jag behövde här!
          (5)
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in