Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna två biobiljetter!

Recensioner av Distansinstitutet

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 210 recensioner.

CA
(2)
Mycket guld och gröna skogar bland kommentarerna. Har gått utbildningen till socialpedagog. Varken stat, landsting eller kommun godkänner denna utbildning. Så ni vet. Såklart mitt egna fel att jag inte kollade upp det innan jag kastade 22.000 i sjön. Har du redan jobb och arbetsgivaren är villig att betala den, visst, kör! Mvh
Marcus, VD på Distansinstitutet Kommentar:
Hej CA, Det verkar som att du har otur och bor i en av väldigt få kommuner som har som krav på sina anställda att de ska ha en viss mängd YH- eller högskolepoäng för att få jobb? Vi har många avtal med många kommuner runtom i landet som är väldigt nöjda med vår utbildning och köper in den till sina anställda för kompetenshöjning. Sverige är ju ...
Visa mer
Nikoletta L
(5)
Jättenöjd
Emma
(5)
Sanna P
(5)
Jag är otroligt nöjd med kursen, tycker att den blandade lösning av teori med intressanta intervjuer och bra quiz för att själva testa av sin kunskap. Några småsaker hade kunnat göra allt ännu bättre t.ex. ljud vid intervjuer så att man hör vad alla säger. Men på det stora hela är jag otroligt nöjd!
Camilla L
(5)
Hur bra som helst!
Marie C
(4)
Malin W
(5)
Innehållsrik och inspirerande utbildning som har gjort mig mycket taggad på kommunikatörsyrket, jag ser fram emot att börja arbeta som kommunikatör. Kunde önskat lite mer fördjupning av vissa övningar samt krav på inlämning för att få feedback på sina uppgifter.
Elin L
(5)
Jag är supernöjd med utbildningen och har lärt mig så mycket!
Elin
(5)
Superbra!
Eleonor
(5)
Jag tyckte att det va ett lätt och bra sätt att studera på. Man kan hoppa bakåt, pausa, skriva, lyssna och se filmer igen. Jag har skrivit massor för "lära" mer och enklare. Jag är jätte nöjd med utbildningen.
Lisa
(4)
Jag både arbetar samtidigt och har ett barn på tre år, så detta passade mig perfekt.
Veronica
(4)
Överlag en informativ och bra utbildning.
Johanna
(5)
Lättläst litteratur. Dock var vissa av de digitala texterna svårlästa, de hade ingen bra styckesindelning. För övrigt var utbildningen lärorik och lättöverskådlig. Smidigt att man kunde sitta vid en dator, padda eller mobil.
Sofia K
(4)
Det var väldigt bra och Petra förklarade väldigt pedagogiskt.
Tommy M
(5)
Utbildningen är jättebra
Carina L
(5)
Annika
(4)
Den var bra och engagerande på många sätt. Dock saknade jag exempel på offentlig verksamhet, hur man kan tänka med kommunikation där, vilken är min bransch.
Josefin
(5)
Över förväntan! Enkel att förstå men känns som att utbildningen har förändrat mig som person.
Mathilda
(5)
Jag gillade starkt att utbildningen var digitalt för då kunde man pausa och spola tillbaka om det var så att man inte hängde med. Vilket är svårt att göra live. Jag tycker jag har lärt mig mycket och blivit väldigt inspirerad genom utbildningens gång.
Marianne
(4)
Samtantha K
(5)
Tycker den var väldigt pedagogisk.
Lisa H
(4)
Karin
(5)
Amen så bra! Jag har utfört flera digitala distansutbildningar men denna var absolut den bästa. Pedagogisk, bra temp och avsnitt, bilder, text och material lirar. Grymt att kunna lyssna i lurar och samtidigt kunna gå tillbaka till avsnitt i tid och otid. Sen att dessutom få med kunskap om hur man skapar hemsida och material etc är extra värdefullt.
Shara
(5)
Jag har fått mycket bra information och lärde mig bra om va jag behöver ha.
Björn
(5)
Jag tyckte utbildning var bra och mycket lärorik.
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in