Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? 🎓📚 Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna 4 biobiljetter! 🍿🎞️

Recensioner av Kommunikatör

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 38 recensioner.

Josefin B
(4)
Hade önskat möjligheten att få feedback på de övningar utbildningen innehåller. Det vore guld! Utöver detta är jag väldigt nöjd med utbildningen. Innehållet är brett och intressant och levereras på ett pedagogiskt vis. Rekommenderar varmt!
Jenny W
(4)
Hurra, jag är klar att testa mina nya kunskaper ute i verkligheten! Utbildningen var utmanande, enkel att förstå och full med värdefull kunskap som kommer att vara till stor nytta i min verktygslåda. Jag uppskattade blandningen av "skolbänk", övningar, poddar, videos och enkelheten i att kunna pausa, backa och spola som jag ville. För mig visad...
Visa mer
Lovisa H
(4)
Karin E
(4)
Jätte bra med poddar och filmade föreläsningar. Kanske fler test eller inlämningsuppgifter.
Linda R
(3)
Marie C
(4)
Malin W
(5)
Innehållsrik och inspirerande utbildning som har gjort mig mycket taggad på kommunikatörsyrket, jag ser fram emot att börja arbeta som kommunikatör. Kunde önskat lite mer fördjupning av vissa övningar samt krav på inlämning för att få feedback på sina uppgifter.
Annika
(4)
Den var bra och engagerande på många sätt. Dock saknade jag exempel på offentlig verksamhet, hur man kan tänka med kommunikation där, vilken är min bransch.
Mathilda
(5)
Jag gillade starkt att utbildningen var digitalt för då kunde man pausa och spola tillbaka om det var så att man inte hängde med. Vilket är svårt att göra live. Jag tycker jag har lärt mig mycket och blivit väldigt inspirerad genom utbildningens gång.
Lisa H
(4)
Camilla
(5)
Bra och tydlig information. Kommer ha nytta av detta i framtiden.
Victoria E
(3)
Helene T
(5)
Utbildningen omfattade alla moment som jag ville lära mig mer om och upplägget var mycket pedagogiskt och lätt att ta till sig.
Sara
(3)
Jessica S
(5)
Mycket bra och rolig utbildning
Sofie
(4)
Cornelia I
(4)
Michaela
(4)
Lätt att förstå och roliga övningar.
Mathilda R
(5)
Julia
(5)
Väldigt rolig och lärorik utbildning.
Sofia L
(4)
Emmy
(5)
Utbildningen mötte mina förväntningar.
Anton K
(4)
Bra och bred utbildning, hade gärna gått djupare inom ämnena och med svårare tillhörande övningar för att verkligen bli testad. Men annars mycket solid utbildning.
Philipp
(4)
Isabelle
(5)
Omfattande utbildning som fokuserar på det som är viktigast som kommunikatör idag. Lätt plattform och ett blandat innehåll med kurslitteratur, videos, intervjuer, poddar m.m. gör inlärningen så mycket roligare.
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in