Terapeutiska samtal med anhöriga utifrån ett existentiellt perspektiv

Contar
Sammanfattning
Kurser
Distans
Distans
1 dag
Heltid
2 250 SEK inkl. moms
Startdatum: 2023-05-11 - Distans

Om utbildningen

En temadag hos Contar

I Contars utbildning till KBT-terapeut ingår varje vår och höst ett antal temadagar där samtliga klasser i utbildningen samlas för att ta del av relevanta och intressanta ämnen. Vi bjuder in externa föreläsare med olika kunskaper och erfarenheter kring teman som är aktuella för blivande terapeuter att lära sig mer om. Våra studenter brukar lyfta just dessa dagar i extra positiva ordalag när de recenserar utbildningen.

Förutom att dagarna ingår i utbildningen till KBT-terapeut så erbjuds de också som endagskurser för dig som vill lära dig mer om dessa ämnen. Dagarna är utformade för framtida och nuvarande behandlare.

11 maj – Terapeutiska samtal med anhöriga utifrån ett existentiellt perspektiv

Kursdagen ger dig grunder i existentiell psykologi och psykoterapi, och hur du kan använda metoder från existentiell psykoterapi i det terapeutiska arbetet med anhöriga. Kursdagen ger dig också grunden i ett existentiellt perspektiv på beroende och missbruk.

Föreläsare: Bo Blåvarg.

Bo Blåvarg är legitimerad psykolog, auktoriserad existentiell psykolog, föreläsare och handledare. Han har lång erfarenhet av arbete med anhöriga till någon med ett substansberoende, bland annat som verksamhetschef för Ersta Vändpunkten i Stockholm.

Plats: Online via Zoom

Pris: 1 800 kr inklusive moms

Du faktureras för kursen i samband med kursstart.

Varför välja Contar?

Erbjuder delbetalning

Kombinera arbete med studier

Distansutbildningar

Contar

Contar - proffs på samtal

Väx med Contar genom utbildning och terapi. De erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som vill arbeta med människor och samtal. Contars viktigaste utgångspunkt är uppfattningen att alla människor har lika värde, och verktyget är det professionella samtalet. Verksamheten präglas...


Läs mer om Contar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Terapeutiska samtal med anhöriga utifrån ett existentiellt perspektiv

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Contar

Högbergsgatan 30A
116 20 Stockholm


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in