Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Myter om kärlek

Contar
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans, Stockholm
1 dag
Heltid/deltid
3 950 SEK inkl. moms
Kommande starter

Plats & start


Stockholm
3 950 SEK
Mer information om kursens datum kommer inom kort.

Distans
3 950 SEK
Mer information om kursens datum kommer inom kort.
Myter om kärlek

Myter om kärlek

Hur myter om kärlek bidrar till olyckliga relationer och hur du kan samtala om det

Vi har alla sett det på TV, läst det i romanerna, hört det i fikarummet: ”Jag vill bara träffa den rätte, den som gör mig hel!”, ”Den sanna kärleken varar hela livet.”, ”När man älskar varandra på riktigt behöver man inte ens prata för man förstår varandra ändå!”, ”När man ingår i ett förhållande kommer man aldrig mer känna sig ensam.” Och så vidare… Men, hur hög är egentligen sanningshalten i dessa fraser? Och hur påverkar det våra relationer om vi går omkring och tänker att det ska vara på det sättet?

Den här kursen om kärlekens myter och hur de ställer till det för oss i våra relationer vänder sig till dig som möter personer i samtal som längtar efter en kärleksrelation, eller som lever med en partner och ändå känner sig ensamma och olyckliga. Under kursens gång så kommer vi att gå igenom vilka olika myter kring kärlek som florerar. Kanske drar du själv också omkring på några myter i släptåg? Vidare går vi igenom hur man påverkas av dessa myter samt hur du kan stötta andra till att utveckla nya perspektiv och färdigheter, i syfte att lättare kunna ha lyckligare kärleksrelationer – på riktigt.

Online eller på plats hos oss

Kursen är mixad på så sätt att den ges både på distans via video-plattformen Zoom och tillsammans med de deltagare som vill gå kursen på plats i våra lokaler på Högbergsgatan 30A, Södermalm i Stockholm.

För mer information om Myter om kärlek, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kursansvarig

Liria Ortiz kommer att vara din kursledare under kursens gång. Liria är leg. psykolog, leg. psykoterapeut, handledare, författare och föreläsare om motivation, förändring, gnäll och om att förstärka hopp. Liria utbildar i motiverande samtal (MINT) och vann det Stora Psykologpriset år 2017. Hennes böcker hittar du bland annat hos nätbokhandlarna Bokus och Adlibris.

Liria har också medverkat som Psykolog i flertalet olika radio- och tv-program som exempelvis Kalle och Britas sex liv och Morgonpasset i P3s program om att göra slut via SMS samt i programmet om serien Love is blind.

Så ansöker du

Du ansöker via skolans hemsida.

Kostnader

3 950 kr inklusive moms.

Contar

Contar

Väx med Contar genom utbildning och terapi. De erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som vill arbeta med människor och samtal. Contars viktigaste utgångspunkt är uppfattningen att alla människor har lika värde, och verktyget är det professionella samtalet. Verksamheten präglas...


Läs mer om Contar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Myter om kärlek

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Contar

Högbergsgatan 30A
116 20 Stockholm

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in

Du kanske också är intresserad av: