Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Stödpedagog

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 10 recensioner.

Marcus Lindqvist
(5)
Bra och viktigt innehåll, bra att träffa personer från olika delar av Sverige, bra lärare, bra med närträffar som ger mycket och många bra samtal om och hur arbetet med människor är och kan förbättras, bra kursmaterial och god stämning! Rekomenderar varmt!
Angelica
(5)
Utbildningen har verkligen givit mig en rejäl grund att stå på i mitt framtida arbete. Bra lärare som får mig att tagga upp och verkligen gå djupare än jag trodde jag kunde. bra genomgångar och tillgänglighet vid behov av stöd eller feedback. Närträffarna och forum är guld värda. Varit slitsamma 2 år men en lärorik resa.
Ida
(4)
allt har verkligen varit bra och fungerat bra tycker jag, finns inte något negativt att säga mer än att tiden har gått alldeles för fort.
Peter Reis
(5)
En seriös utförare av en högkvalitativ utbildning. Bra lokaler, välfungerande studieplattform, relevant studielitteratur, kompetent handledare och en seriös utförare i Consensum. Förbättringsförslag: Möjlighet att skriva sina inlämningsuppgifter i Mac-program.
Gingerreindeer
(4)
Min upplevelse är att utbildningen är bred men ändå inriktad på LSS-området. Det är är en bra utbildning att kombinera med det praktiska arbetet för att på bästa sätt få in teorin i sitt verksamma liv. Kunskapen behövs inom LSS-området och borde vara obligatorisk för många.
Antonio
(5)
En mycket bra utbildning som ger den spetskompetens som arbetslivet kräver och mer därtill. Bra pedagogiskt upplägg och kunnig ämneslärare.
Sanna
(5)
Bra och omfattande kursinnehåll
Victoria
(5)
Utbildningens innehåll och kvalitet, överträffade alla mina förväntningar! Utbildningen har utmanat och fördjupat min kunskaper.
L
(4)
Det här har vart en utbildning som både ger nya kunskaper, lärt mig nyttja mina tidigare kunskaper och även gett verktyg för att förmedla kunskaper. När det inte fungerar; analysera, reflektera och i det finner jag troligen även möjliga vägar till förändring för förbättring.
Stödpedagog2017
(5)
Hög kvalitet på utbildningen och jättebra innehåll/kurser.
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in