Campus Nynäshamn

Vill du förverkliga dina drömmar och idéer? Vill du delta i möten där du ges möjlighet att utvecklas i ditt lärande och forma på din egen framtid? Vi brukar säga; där du kan bli stolt och efterfrågad. Välkommen till Campus Nynäshamn! 

Vi är det självklara valet för vuxenutbildning, yrkeshögskola och högskola. Med våra utbildningar utvecklas du som människa och yrkesperson. Vi erbjuder utbildningar på plats och via distans som leder till jobb.

Du kan via vårt kursutbud skaffa dig gymnasiekompetens och behörigheter till högskolan. Du kan också studera på Yrkeshögskolan eller högskolan via vårt lärcentrum.

Vårt mål är att skapa kreativa möten som öppnar för nya tankar och insikter. Där skapar vi tillsammans kompetenstillväxt, utveckling och lärande. Tillsammans med fantastiska lärare och engagerad personal runt dina studier får vi det att hända. Ja till och med överträffa dina egna förväntningar som kan göra mirakel.

Vårt fokus är att vara motor, mäklare och mötesplats för företag och studerande. Målet är att skapa kompetenstillväxt och innovation via möten mellan utbildning och arbetsliv. Möten som kan förändra världen.


För mer information om Campus Nynäshamn, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Campus Nynäshamn

Utbildningar

YH-utbildning
Bar / Servering Längd Ort
Bryggeritekniker 2 år Distans
Fordon / Transport
Sjöfart / Navigation
Marintekniker 2 år Distans
Jord / Skog / Natur
Trädgårdsmästare
Trädgårdsmästare 2 år Distans
Teknik
Energi
Solenergitekniker 2 år Distans
Servicetekniker
Automationstekniker 2 år Distans
Vård / Omsorg
Social omsorg
Behandlingspedagog 2 år Distans

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Campus Nynäshamn

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Nynäshamn

Idunvägen 1, plan 6
Nynäshamn.

Tel: 08-520 680 00
www.campusnynashamn.se


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in