Visa distansutbildningar.se som: Mobil

JavaScript Fullstack

Campus Mölndal
Sammanfattning
Korta Yh-utbildningar
Distans
50 yhp
Heltid
CSN-berättigad
Svenska
JavaScript Fullstack

JavaScript Fullstack

Fullstackutveckling i JavaScript är ett modernt sätt att bygga webbapplikationer. Efterfrågan på den specialistkompetens som utbildningen ger är stor.

De allra flesta programvaror och IT-system idag utvecklas för att köras i ett webbgränssnitt. Kombinationen av node.js och ramverket React möjliggör så kallad fullstack webbutveckling med JavaScript. Upplägget har utformats för att möjliggöra för de studerande att kombinera kompetensutveckling med heltidsarbete och privatliv.

Studieform Distans med två fysiska träffar per vecka, sen eftermiddag eller kväll.

Antal veckor 10 veckor

YH-poäng 50 

Startdatum 11 januari

Sista ansökningsdatum 29 november 2020

För mer information om JavaScript Fullstack, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Förkunskapskrav

För tillträde till utbildningen ställs utöver grundläggande behörighet krav på minst 12 månaders arbetslivserfarenhet eller eftergymnasiala studier inom mjukvaruutveckling, mobilutveckling och/eller webbutveckling.

Behörighet

Du är behörig att läsa den här utbildningen om du saknar de kunskaper utbildningen syftar att ge och bedöms kunna tillgodogöra dig utbildningen.

Hur ansöker jag?

Vi kommer inom kort att öppna upp för att ta emot ansökningar. Till dess kan du skicka in en intresseanmälan till Sara Wickenberg via e-post, så kontaktar vi dig så snart ansökan öppnat.

Kursinnehåll

Programmering i JavaScript (10 yhp)

Syftet med kursen är att ge de studerande kunskaper och färdigheter inom programmering med JavaScript och hur man skapar olika typer av funktionalitet med JavaScript som språk. JavaScript gås igenom på djupet med designmönster, tredjepartsbibliotek och utvecklingsverktyg.

Frontendutveckling i React (20 yhp)

Syftet med kursen är att ge de studerande kunskaper att arbeta med ramverket React i kombination med node.js. I kursen ingår även att skapa REST-API på ett strukturerat sätt där man kommunicerar med databas på serversidan samt använder data från klientsidan.

Backendutveckling i node.js (20 yhp)

I kursen lär sig de studerande att utveckla backendlösningar med JavaScript i node.js samt koppla dessa till en databas. Under kursen kombinerar den studerande sina kunskaper inom frontend- och backendutveckling för att bygga en komplett webbapplikation i JavaScript.

Kostnader

CSN

Du är berättigad att söka studiemedel. När du blivit antagen kan du söka studiemedel hos CSN.

Campus Mölndal

Yrkeshögskola (YH)

Mölndals stad har erbjudit yrkeshögskoleutbildningar sedan 2002. Under skolans första sexton år har vi primärt utbildat aktiveringspedagoger med inriktning mot funktionshinder och rehabilitering. Sedan 2018 utbildar vi även för ett flertal olika yrkesroller riktade mot IT-branschen.  Om du har frågor...


Läs mer om Campus Mölndal och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: JavaScript Fullstack

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Mölndal

Göteborgsvägen 19
43130 Mölndal

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in

Du kanske också är intresserad av: