Om skolan

Campbellsville University 

Campbellsville University (CU) är en kristen institution som ligger i delstaten Kentucky i USA. Universitet ägnar sig åt akademisk kompetens som är välgrundad i den liberala konsten som främjar personlig tillväxt, integritet och professionell förberedelse i en omsorgsfull miljö. Universitet förbereder kristna studenter till ett livslångt lärande, fortsatt stipendium genom att koppla upptäcktsforskning till kunskap på doktorandnivå samt aktivt deltagande i ett mångfaldigt, globalt samhälle. 

Få mer information om Campbellsville University genom att fylla i dina uppgifter nedan så kommer skolan att kontakta dig. 

Campuslivet

Studenterna på Campbell kan njuta av ett stort utbud av aktiviteter på campus. Kulturfestivaler, utflykter till fantastiska destinationer som Mammoth Cave nationalpark och evenemang på campus ger dig ett rikt studentliv. Våra öppensinnade program uppmuntrar dig att dela dina kulturella traditioner med oss då vi ser fram emot att dela den amerikanska kulturen med dig. 

Tjänster och faciliteter

The center for international Education (CIE) är det centrala navet för internationellt liv på campus. Internationella studenter kan stanna förbi eller kontakta CIE för alla typer av frågor relaterade till deras upplevelse på universitetet, inklusive nödvändiga papper (så som pass), akademiska program, utomlandsstudier och mycket mer. 

CIE strävar efter att främja mångkultur inom samhället på campus. Vi ger råd till CU fakulteten, personal, studenter och forskare som reser utomlands. CIE arbetar hårt för att ge studenter möjligheter att växa mentalt och spirituellt i en spännande, ny miljö.


För mer information om Campbellsville University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Campbellsville University

Utbildningar

Språkutbildning
Språk / Språkvetenskap
Språk Längd Ort
English as a Foreign Language - Online 8 veckor Distans

Intresseanmälan

Want to know more about Campbellsville University? Fill out the form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Hitta till utbildaren

Campbellsville University

Kentucky

Tel: +1 (270) 789-5000
www.campbellsville.edu

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in