Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? 🎓📚 Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna 4 biobiljetter! 🍿🎞️

Recensioner av Socialpedagog

Snittbetyg: 5

Baseras på 14 recensioner.

Tommy
(5)
Denna studieform passade mig utmärkt.
Helen HK
(5)
Den här utbildningen har gett mig fördjupad kunskap som ger mig en trygghet i mitt arbete med ungdomar och barn i mitt arbete. Har varit så perfekt att kunna arbeta och studera samtidigt för att kunna använda kunskapen direkt i mitt arbete.
Maria
(5)
Väldigt intressant och cady training academy en härlig distans utbildning! Riktig härlig mentor, Sofia! Strukturerade uppgifter, snabba med feedback!
Sofie
(5)
Jag är så nöjd med feedback från min mentor under min utbildning till KBT Terapeut. Och min personliga resa jag gjort har varit fantastisk! Bästa investeringen i mitt liv!
Jolin
(5)
Jag är tillsvidare-anställd på grund av min utbildning och jag tackar Cady.
Sanna Ahlstrand
(5)
Riktigt bra responser på uppgifterna. Har utvecklats som person och superbra lärare! Rekommenderas stort!!
Daniel
(5)
Utbildningen genom Cady har passat mig väldigt bra. Då jag arbetat heltid under hela utbildningen och har tre barn hemma så har det varit underbart att kunna anpassa studietakten. Jag tycker att det fungerat väldigt bra med kontakten med Cady!
Hesho
(5)
Bästa jag gjort på länge, att jag tog tag i studierna och studerade något jag verkligen brinner för. Min mentor Sofia var fantastiskt, så uppmuntrande och stöttande. Jättebra utbildning. Där du inte har press på dig utan göra det i sin egna takt. Jag är supernöjd. Jätteroliga och givande ämnen också. Rekommenderar starkt!!
Therese
(5)
Har lärt mig så mycket genom utbildningen och alltid fort fått handledning från min mentor om jag behövt! Fick en anställning redan innan jag var klar med min utbildning så nu ser jag fram emot mitt nya arbete som socialpedagog.
Marcia Johansson
(5)
Jag är super nöjd med denna utbildning. Jag är nu färdig efter 2/5år och det var en fantastisk resa hittills ! Stort tack till alla mentorerna som har hjälpt mig under denna resans gång!
// Ida
(5)
Jag kunde aldrig drömma om att jag skulle klara av att vidare utbilda mig men tack vare Cady så blev drömmen till verklighet. Jag har lärt mig så oerhört mycket och även mycket om mig själv. Är så tacksam att jag genomförde utbildningen och till er som undrar därute, tveka inte! Jag ångrar inte en sekund mitt beslut att studera hos Cady och vid ...
Visa mer
Aisa Mahmic
(5)
Utbilning är jätte intressant , är jätte nöjd med allt .. har lärt mog kätte mycket nytt , har fått erbjudande för jobb på flera olika stället .. men ska avvakta och tänka genom var/vad vill jag jobba med .. det är mycket att välja på
Gcm
(5)
Studerade till Socialpedagog, grymt nöjd med hela processen.
Maris
(5)
Mycket bra utbildning, verkligen! Du pluggar på egen takt och du får med dig en hel del kunskap med dig efter utbildningen, passar perfekt för personer som redan jobbar med människor och vill utöka sin kompetens och kunskap. Snabba svar/återkopplingar på de olika arbetsmomenten. Själv har jag erfarenhet av att jobba med människor, diplomet utöka...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in