Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Vi är ditt innovativa, flexibla och kvalitativa alternativ till det vanliga utbildningsväsendet!

Om oss

Cady har funnits sedan 2007 med sitt säte i Göteborg och ingår i Cady Training Utbildningar AB som är huvudansvarig för hela utbildningsverksamheten. 

Företaget har sin grund inom kognitiv beteendeterapi, sexrådgivning samt kostrådgivning. Under de senaste åren har vi vuxit kraftigt och utökat vårt utbud av utbildningar, många inom aktuella bristyrken såsom behandlingspedagog, vårdadministratör, fastighetstekniker m.fl.

Om våra utbildningar

Vårt kärnvärde som driver vår metodik och pedagogik är LUST ATT LÄRA – MÖJLIGHET ATT LYCKAS!

Alla av våra yrkesutbildningar är helt på distans och eleven väljer själv sitt startdatum samt sin lästakt. Denna flexibilitet ger flera möjligheten att kunna studera och utveckla inom sitt drömyrke. 

Vår pedagogiska idé är att variera upplägget i form av litteratur, filmer, föreläsningar och praktik för att erbjuda en stimulerande utbildning där alla som vill kan lyckas.

I många av våra utbildningar använder vi oss av interaktiva online böcker från Gleerups.  Dessa öppnar upp många nya möjligheter för elevernas lärande och textavsnitt varvas med stimulerande filmklipp, länkar och bildspel som gör innehållet levande och intressant. Med de interaktiva böckerna blir kunskapen lättillgänglig och eleverna aktivare i sitt lärande.

Att vara elev hos oss

Våra elever är både privatpersoner och kommer direkt från företag samt den offentliga sektorn. Många väljer att kombinera sina studier med sitt arbete då vårt flexibla upplägg gör det möjligt att jobba samtidigt som man läser. En stor del av våran verksamhet är att skräddarsy utbildningslösningar för företag och organisationer.

Vi sätter eleven i centrum och ger alla elever den stöttning de behöver för att nå sina utbildningsmål. Det stora antalet återkommande elever som gör fler utbildningar är en positiv tecken att de är nöjda med sin utbildning och oss som utbildare.

En viktig del för våran lyckade måluppfyllelse är att alla elever har en personlig mentor som hjälper dem med bl.a. pedagogiskt stöd, elevcoachning, praktik frågor, bedömningar och feedback m.m.

Kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO standarder

Cady Training Academy är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 gällande internationella och nationella standardiseringar.

ISO certifieringen säkerställer att vi har och efterlever den kvalitén och miljöansvaret som nu krävs av många arbetsgivare särskilt de som tänker mer hållbart. Denna hög kvalité leder till att våra elever även blir mer konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden.

Vårt kvalitetsarbete

Efter många år som utbildare har vi väl utarbetade rutiner kring vårt systematiska kvalitetsarbete som vi utgår ifrån för att utvärdera elevens måluppfyllelse. Vi följer dessutom upp alla utbildningsutvärderingar som varje elev fyller i efter avslutad utbildning samt löpande förslag, idéer och kritik för att alltid vara i framkanten med att erbjuda de bästa tänkbara förutsättningarna för att våra elever ska lyckas med sina studier.

Varje utbildning avslutas med en slutuppgift som är en kvalitetssäkring om att eleven är i nivå med våra kunskapskrav innan diplomeringen. För att få diplom och utbildningsbevis skall eleven dessutom vara godkänd i samtliga arbetsmoment under kursens gång.

Vi har även en konstant dialog med näringslivet för att hålla koll på arbetsmarknadens omväxlande behov och vårt breda samarbete med olika arbetsgivare har hjälpt oss att utveckla innehållet i våra distansutbildningar efter deras krav, önskemål och behov. 

Vår vision

Cady Training Academy strävar efter att erbjuda kvalitativa och relevanta utbildningar utifrån arbetsmarknadens krav och behov samt ge verktyg, stöd och vägledning åt alla människor oavsett bakgrund för att de ska kunna utveckla sig och ta ett steg vidare i sitt arbetsliv mot t.ex. sitt drömyrke eller ett tydligt utbildningsmål. 

Vi är stolta över att vara ett miljömedvetet företag och har aktivt valt att erbjuda all information kring våra utbildningar enbart digitalt. Därmed kan vi även snabbare få ut nyheter och förändringar samtidigt som vi håller nere utbildningsavgifterna till våra elever.

Välkommen till oss!


För mer information om Cady Training Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Beteendevetenskap Längd Ort Snittbetyg
Certifierad Socialpedagog Distans
5,0 (23)
Livsstil / Personlig utveckling
Certifierad Par- och Relationsterapeut Distans
Certifierad Sexrådgivare Distans
5,0 (1)
Sociologi / Socialpsykologi
Certifierad Kognitiv Beteendeterapeut Distans
4,8 (4)
Bygg / Anläggning
Solcellsmontör Distans
Fastighet / VVS
Drift- och fastighetstekniker
Fastighetstekniker Distans
Fastighetsskötare / Fastighetsvårdare
Fastighetsskötare Distans
Fastighetsvärd Distans
Försäljning / Handel
Säljare
Säljare/säljledare Distans
Hotell / Event / Turism
Hotel management
Hotel Management Distans
Hotellreceptionist
Hotellreceptionist Distans
Receptionist Distans
Hälsa / Friskvård
Kost / Näringslära
Certifierad Kostrådgivare och Hälsopedagog Distans
5,0 (1)
Ledarskap / Organisation
Administration
Administratör Distans
Certifierad Socialadministratör Distans
Media / Kommunikation
Journalistik
Journalist Distans
Personal / Arbetsmiljö / HR
Human resources
Certifierad HR-specialist Distans
4,7 (3)
Undervisning / Pedagogik
Barnskötare
Barnskötare Distans
4,8 (5)
Elevassistent
Elevassistent Distans
5,0 (2)
Fritidsledare
Fritidsledare Distans
5,0 (2)
Handledare
Studiehandledare Distans
5,0 (1)
Pedagogik
Certifierad Integrationspedagog Distans
Lärarassistent Distans
5,0 (2)
Vård / Omsorg
Optiker
Optikerassistent Distans
Social omsorg
Certifierad Behandlingspedagog Distans
Personlig assistent Distans
Vårdbiträde Distans
Tandvård
Tandsköterska Distans
5,0 (2)
Undersköterska
Undersköterska inriktning akutvård Distans
4,8 (5)
Undersköterska inriktning barn och ungdom Distans
Undersköterska inriktning psykiatri Distans
3,7 (3)
Undersköterska inriktning äldrevård Distans
4,2 (6)

Visa alla

Videoreportage

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Cady Training Academy

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Cady Training Academy

Fotögatan 6B
414 74 Göteborg

Tel: +4631 757 05 66

Cady Training Academy


Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 83 recensioner.

Maria
(5)
Jag har studerat till Tandsköterska på Cady Training Academy. Jag tycker att utbildningen har varit väldigt givande och lärorik. Jag vill även tacka alla duktiga mentorer som har stöttat och hjälpt mig under hela utbildningen. Det bästa av allt är att jag har lyckats få jobb som tandsköterska på en privat tandklinik i Stockholm. Vill även säga t...
Visa mer
Linda
(4)
Jag har läst till USKA inom äldrevård. Det har varit en väldigt bra utbildning som jag kan rekommendera till andra.
Sabina Focic
(5)
Vill först tacka för en bra utbildning till socialpedagog och en bra bemötande och samt att jag var nöjd med hela processen och kommer ha nytta av utbildningen i framtiden.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in