Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Barnskötarutbildning A + B

Åsö Vuxengymnasium
Sammanfattning
Utbildningstyp: Yrkesutbildning
Utbildningsort: Distans, Stockholm
Längd: 2 terminer
Utbildningstakt: Heltid
Studiestöd: Ja

Barnskötarutbildning A + B

Barnskötarutbildning A + B

Barn- och fritidsutbildning 900 poäng. Barnskötarutbildningen är en yrkesutbildning för dig som vill arbeta med barn och ungdomar inom bland annat förskola, skola och fritidsverksamhet. Efter avslutad utbildning kan du arbeta som barnskötare, elevassistent eller personlig assistent för barn och ungdomar. Det finns en stor efterfrågan av utbildad personal inom barnomsorgen. Som barnskötare, elevassistent och personlig assistent för barn och ungdomar är din uppgift att ge barn och ungdomar en trygg och stimulerande tillvaro. Detta arbete kan omfatta allt från att leka, skapa, idrottsaktiviteter och friluftsliv till matservering och att hålla kontakt med föräldrarna.

Barnskötarutbildningen på Åsö vuxengymnasium består av 900 poäng och är fördelat på två nivåer. Varje nivå motsvarar en termin av heltidsstudier och utbildningens längd är beräknad till två terminer. Hos oss kan du välja att läsa utbildningen i klassrum eller på distans. Läser du utbildningen på distans skriver du alla prov och gör obligatoriska moment i skolans lokaler. Du söker utbildningen som ett kurspaket.

För mer information om Barnskötarutbildning A + B , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Kan sökas av personer i följande kommuner: Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholms och Österåker kommun, Solna kommun, Sollentuna kommun, Nacka kommun, Värmdö kommun, Upplands Väsby kommun.

Reportage

Läs komvux på distans på Åsö Vuxengymnasium

Läs komvux på distans på Åsö Vuxengymnasium

Läs mer Åsö

Johan är en av de elever som läser Naturkunskap 2 på distans på Åsö Vuxengymnasium. Han uppskattar verkligen de praktiska momenten i kursen som de obligatoriska laborationerna innebär. Komvux på distans passar honom som vill plugga och jobba samtidigt! 


Teresia läser ett naturvetenskapligt basår för att komma in på läkarprogrammet

Teresia läser ett naturvetenskapligt basår för att komma in på läkarprogrammet

Läs mer Åsö vuxengymnasium

Teresia läser ett naturvetenskapligt basår för att kunna komma in på läkarprogrammet. Målet är att någon dag arbeta som kirurg. Det som skiljer Åsö Vuxengymnasium från andra aktörer är deras starka satsning på högskoleförberedande studier. 


Åsö Vuxengymnasium

Åsö Vuxengymnasium

Åsö vuxengymnasium är Stockholm stads eget komvux och Stockholms största utbildningsanordnare för vuxenutbildning. Vi är en skola med lärandet i fokus där du får möjlighet till uppbackning och stöd för att få de bästa förutsättningarna att nå dina studiemål. Hos...


Läs mer om Åsö Vuxengymnasium och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om utbildningen: Barnskötarutbildning A + B .


En intresseanmälan ger dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsarrangören


Du blir kontaktad och får mer information - För att kunna ta rätt beslut


En intresseanmälan är ingen bokning. Du förbinder dig inte till något

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter till Åsö Vuxengymnasium

Åsö Vuxengymnasium

Blekingegatan 55, box 17 084
118 94 Stockholm