Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Barnskötarutbildning A + B

Åsö Vuxengymnasium
Sammanfattning
Utbildningstyp: Yrkesutbildning
Utbildningsort: Distans, Stockholm
Längd: 2 terminer
Utbildningstakt: Heltid
Studiestöd: Ja

Barnskötarutbildning A + B

Barnskötarutbildning A + B

Barn- och fritidsutbildning 900 poäng. Barnskötarutbildningen är en yrkesutbildning för dig som vill arbeta med barn och ungdomar inom bland annat förskola, skola och fritidsverksamhet. Efter avslutad utbildning kan du arbeta som barnskötare, elevassistent eller personlig assistent för barn och ungdomar. Det finns en stor efterfrågan av utbildad personal inom barnomsorgen. Som barnskötare, elevassistent och personlig assistent för barn och ungdomar är din uppgift att ge barn och ungdomar en trygg och stimulerande tillvaro. Detta arbete kan omfatta allt från att leka, skapa, idrottsaktiviteter och friluftsliv till matservering och att hålla kontakt med föräldrarna.

Barnskötarutbildningen på Åsö vuxengymnasium består av 900 poäng och är fördelat på två nivåer. Varje nivå motsvarar en termin av heltidsstudier och utbildningens längd är beräknad till två terminer. Hos oss kan du välja att läsa utbildningen i klassrum eller på distans. Läser du utbildningen på distans skriver du alla prov och gör obligatoriska moment i skolans lokaler. Du söker utbildningen som ett kurspaket.

För mer information om Barnskötarutbildning A + B , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Kan sökas av personer i följande kommuner: Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholms och Österåker kommun, Solna kommun, Sollentuna kommun, Nacka kommun, Värmdö kommun, Upplands Väsby kommun.

Åsö Vuxengymnasium

Åsö Vuxengymnasium

Åsö vuxengymnasium är Stockholm stads eget komvux och Stockholms största utbildningsanordnare för vuxenutbildning. Vi är en skola med lärandet i fokus där du får möjlighet till uppbackning och stöd för att få de bästa förutsättningarna att nå dina studiemål. Hos...


Läs mer om Åsö Vuxengymnasium och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Barnskötarutbildning A + B

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Hitta till utbildaren

Åsö Vuxengymnasium

Blekingegatan 55, box 17 084
118 94 Stockholm

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Studentums Guide

Studentums Framtidsguide 2018
         Bläddra i senaste numret    

Logga in