Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Yrkeshögskolan Arcada

Arcada utbildar attraktiva proffs

Yrkeshögskolan Arcada är en flerbranschhögskola, som har sitt campus i Ara¬biastranden i Helsingfors, Finland. Arcada erbjuder praktisk inriktad och högklassig högskoleutbildning på såväl bachelor- som masternivå och fortbildning på svenska och engelska inom:

  • Företagsekonomi
  • Idrott
  • Kultur
  • Media
  • Social- och hälsovård
  • Teknik

Arcada tror starkt på att arbetsmarknaden behöver proffs med ett brett kunnande. Därför vill Arcada erbjuda sina studenter de möjligheter som bara ett campus kan ge; en möjlighet att låta sig inspireras av olika utbildningsprogram och plocka in kurser från andra utbildningar i examen via s.k. breddstudier, och goda förutsättningar till ett värdefullt kontaktnät för framtiden.

Arcada vill se sina studenter växa i yrkesrollen och ge kompetenser för den framtida arbetsmarknaden. Hos oss växer framtidens talanger fram!

Mer information

Vill du veta mer om Arcada? Klicka på logotypen för att komma vidare till deras hemsida eller fyll i en intresseanmälan nedan.

Studentbostäderna i Arabiastranden

Arcadas moderna campus i Arabiastranden i Helsingfors stöder tanken om ett grönt campus med nära till allt. Förutom det mångsidiga Arcadahuset består campus av studenternas eget Cor-hus och närmare 600 studentbostäder, varav de nyaste stod klara vintern 2019. 


För mer information om Arcada, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Plugga på svenska i Finland

Plugga på svenska i Finland

Läs mer Arcada

Intresset för tvåspråkig undervisning, ett brett utbildningsutbud och engagerade lärare lockar många studenter till Arcada, en välkänd svenskspråkig högskola i Helsingfors.

Utbildningarna skräddarsys efter marknadens behov och högskolans nära samarbete med arbetslivet ökar jobbchanserna avsevärt både nationellt och internationellt.


Utbildningar

Utbildningar Ort
Det sociala området Distans
Hälsofrämjande Distans

Visa alla

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Arcada

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Arcada Facebook och Twitter

Hitta till utbildaren

Arcada

Jan-Magnus Janssons plats 1
00560 Helsingfors

Tel: +358 207 699 699
www.arcada.fi

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från distansutbildningar.se
Logga in