Visa distansutbildningar.se som: Mobil

Workplace experience och digitalisering

Affärshögskolan
Sammanfattning
Korta YH-utbildningar
Distans
14 veckor
Deltid
CSN-berättigad
Svenska
Startdatum: januari 2022 - Distans

Workplace experience och digitalisering

Workplace experience och digitalisering är en fördjupningskurs inom Facility Management som riktar sig till dig som på ett eller annat sätt arbetar inom Facility Management och arbetsplatsservice. Kursen är skapad utifrån branschens behov där du som yrkesverksam får up-skills såväl som re-skills i ämnet.

Workplace experience handlar om hur företag kan arbeta för att skapa en optimal arbetsmiljö som inspirerar och engagerar medarbetare. För att klara av omställning mot den moderna och digitaliserade arbetsplatsen är det uppenbart att företag behöver kompetensutveckla sina ledare och medarbetare. Kursen ger dig kunskap om hur olika typer av kontorsutformningar och tekniker kan stödja arbete av olika slag och leda till bättre affärsresultat. Du lär dig beakta olika perspektiv inom Facility Management (layout och inredning), HR (beteende) och IT (digitala verktyg) för att uppnå en produktiv miljö som attraherar medarbetare. Upplevelsen av en arbetsplats startar redan när anställda går in genom dörren, därför är det viktigt att skapa en välkomnande och positiv arbetsupplevelse (customer experience) som uppfyller förväntningarna både digitalt och fysiskt.

För mer information om Workplace experience och digitalisering, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Behörighetskrav

  • Grundläggande behörighet (vilket innebär en gymnasieexamen eller motsvarande)
  • 6 månaders yrkeserfarenhet inom Facility Management eller motsvarande

Kostnader

YH-utbildningen är kostnadsfri och CSN-berättigad.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Workplace experience och digitalisering

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Affärshögskolan

Ta steget mot en ny karriär hos Affärshögskolan

Affärshögskolan erbjuder yrkeshögskoleutbildningar inom ekonomi, försäljning, inköp, marknadsföring och projektledning. Vi har gedigen erfarenhet av att bedriva YH-utbildningar med mycket goda resultat. Om du är beredd att satsa för att nå dina karriärmål ska du studera hos oss!

Affärshögskolan finns idag på flertalet orter runt om i hela landet. Vi låter aktivt arbetsmarknaden påverka innehållet i våra utbildningar och har alltid ett nära samarbete med näringslivet, och utbildare med spetskunskap inom sin bransch.

Praktiska utbildningar som förbereder dig inför din kommande yrkesroll

I samtliga YH-utbildningar ingår praktik, eller LIA (lärande i arbete) som det kallas inom yrkeshögskolan. LIA är den praktiska delen av utbildningen och syftar till att göra dig som studerande så förberedd som möjligt för arbetslivet.

Välkommen till Affärshögskolan!
Vi skapar framtidens företagande.

Visa alla utbildningar med Affärshögskolan

Reportage

Om LIA på Affärshögskolan

Alexandra och Anna läser båda på Affärshögskolan och berättar i det här studentreportaget om LIA och varför utbildningarna på Affärshögskolan förbereder de väl inför arbetslivet. Läs mer här!

Publicerat 2015Kontaktuppgifter till Affärshögskolan

Affärshögskolan

Årstaängsvägen 33
117 43 Stockholm


Affärshögskolan Facebook

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in