Om skolan

Vi erbjuder flexibla lösningar

Vi är ett hälsoprofilerat utbildningsföretag som erbjuder gymnasial vuxenutbildning. Vi genomför även uppdragsutbildningar för företag och organisationer.

Vår vision är att erbjuda förutsättningar för att alla ska lyckas fullfölja sin utbildning och kvalificera för det arbete man önskar. Detta samtidigt med personlig utveckling. Vi som driver skolan har många års erfarenhet från branscherna vård, omsorg, olika pedagogiska verksamheter samt träning och hälsa. Undervisande lärare har yrkeserfarenhet som sjuksköterska, lärare grundskola, lärare förskola, svenska för invandrare och kommunikationskonsult. Vi är yrkeslärare med behörighet och lärarlegitimation.

Individanpassade utbildningar

Flexibla utbildningslösningar innebär att vi individanpassar upplägget för studierna utifrån vad som passar dig bäst i kombination med ditt liv i övrigt. Vi erbjuder studier i klassrum och på distans antingen på heltid eller deltid. Välkommen till våra lättillgängliga lokaler i Nacka Forum, 10 minuter med buss från Slussen.

En god arbetsmarknad väntar. Efterfrågan på utbildad personal är stor. Våra utbildningar öppnar dörrar genom möten med arbetslivet, gemenskap och nya människor.


För mer information om Addera Kompetens, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Addera Kompetens

Addera Kompetens Facebook


Utbildningar

Komvux- & vuxenutbildning
Hälsa / Friskvård Längd Ort
Wellness & Stresspedagog 2 terminer Distans
Ledarskap / Organisation
Administration
Administratör BAS - Distans 25 veckor Distans
Undervisning / Pedagogik
Barnskötare
Barnskötare Distans
Vård / Omsorg
Undersköterska
Undersköterska Distans

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Addera Kompetens

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Addera Kompetens

Forumvägen 14, plan 9
Nacka

Tel: 08 12096600
adderakomp.se

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in